My Lovely Friends..

Sunday, September 18, 2011

** PEACE..peace !!...

ASSALAM SEMUA DAN SALAM SYAWAL KE`20` !!..
HARI NI ADA JEMPUTAN OPEN HOUSE TAK?.. he2x...hari ni mama menghadiri majlis perkahwinan adik ipar bapa saudara mama..hari ni  juga rasa penat semacam..rasa sakit  & tidak selesa !!..pic.pengantin pun mama tak snap.. :( takde mood langsung..kenapa?..takde jawapan..
Kat rumah pengantin tadi..mama tenguk diaorang sibuk bergambar sakan dengan pengantin..tapi kenapa semua kawan2 pengantin bila bergambar suka buat begini?...nak tahu apa yg mereka lakukan waktu bergambar & seperti dah jadi satu TABIAT pulak.. ;) 
silakan tenguk pic.ini  & mereka ni juga suka melakukan ini !!..
ini pic.waktu pertunangan cik nunu aritu !!.. ;)




** PEACE..peace !!...SURATAN ATAU KEBETULAN?...ha3x...**





20 comments:

♥Putri ilyanie♥ said...

Putri tak pergi beraya mana2 pun

mummysyafie said...

cantik nya cik nunu kat sini..taniah dear..

syiela said...

tahniah ci nunu.. peace!

WuMing said...

Betul laa kan...Kelakar betul...

KhaiRin said...

senang tangan nk tumpang posing skali..nk wat love sign, nnt terkeluar sign lain..sapa nk jawab tu mama???

stellaizz said...

adam pon selalu buat peace time bergambar....

Belalang Hijau said...

mungkin itu sebagai tanda 'dah berjaya memiliki apa yang dimahukan' hahaha...

miss wh0 said...

adik saya pon mcm nie..kalau amik gmbar tgn 2 misti nak bercabang..hahaha..dari kecik sampai besar...

MaMa AiNi said...

** putri..ciannya putri..meh dtg kerumah mama...:)

MaMa AiNi said...

** mummysyafie..thanks b/p cik nunu...

MaMa AiNi said...

** syiela..thanks syiela..

MaMa AiNi said...

** wu Ming..he2x..

MaMa AiNi said...

**Khairin..ha2x..

MaMa AiNi said...

** stella...ha2x..adam pun suka posing begitu ya..

MaMa AiNi said...

** Belalang..ha2x..

MaMa AiNi said...

** miss whO...he2x..wah adik pun suka buat camtu ek?..

el said...

kalo bergambo tu rs x puas je kalo duduk or berdiri sesajo..sure nak wat sesuatu mcm peace tu lah...rs cool plak hahahaha

MaMa AiNi said...

el..ha2x..mama dah tahu rahsia el..posing ngan peace jugak ya?..

nazirah said...

hahaha tak taw la da terikut kot mama.. hehe. cci pun suke buat peace alahai riso gak tangan tak leh kwl nak buat peace masa tunang n kawen nt hahaha

MaMa AiNi said...

** nazirah..cci jgn ikut amalan ni tau !!..ha2x..