My Lovely Friends..

Saturday, August 27, 2011

** `EXCITED.. BALIK KG`...


** STATUS DI FACEBOOK ELENAR SOFIA ....

HAI BUDAK2 SEKARANG KECIL2 DAH ADA FB SENDIRI !!..hikk2x...

 DALAM PERJALANAN ... `ANAK SAUDARA MAMA` YANG EXCITED NAK BALIK BERAYA !! ...ELENAR SOFIA &  ELISAH ZAHRA YANG TINGGAL DIKUBANG KERIAN KELANTAN...
CANTIK TAK T`SHIRT FACEBOOK TU...ha2x...


18 comments:

ZairieHusin.com said...

zairie ahad nie balik kg kedah... tak sabar nye nak bakar lemang.. hehehe.. slmt hari raya mama... nanti nak dtg uma mama.. hehehehehe

aiEz said...

seronoknya ada kg mama,mcm aie xde kg..sbb mmg lahir kat kg,hehe..cuma tiap kali ada cuti raya or akhir thn ramai2 sedara balik sini kumpul,meriah...

*smart mama baju tu..:)

el said...

gitulah anak2 skrg..kdg2 tu depa lagi pandai hahahaha

JMR said...

zahra kiut!!!

nazirah said...

hehe budak2 skrg ni mama mmg cerdik pandai da hehe adik2 cci pun sume ade fb mama, huhu.. wah sdep nama dak2 tu elisah zahra .. elinar sofia.. cantik gak bju fb tu huhu ;)

Belalang Hijau said...

hahaha betul2 excited nih...kita yang baca pun turut terasa excitednya...

hebat2 bebudak skrg nih :)

ieja amieja said...

'selamat hari raya'.hati2 d jln raya yer..semoga slmt smpai ke kg nnt...

MaMa AiNi said...

** zairie..selamat pulang kekg ...semuga gembira dpt beraya bersama keluarga..makan lemang tu ingat2 kat mama ya..he2x..dipersilakan datang..

MaMa AiNi said...

** aiEz..kg mama dekat je..hu2x..mcm aiez juga !!..ha2x..kira kglah jugak kan..ya kepulangan mereka dihari raya sgt membahgiakan kita...slm aidil fitri dr mama buat aiEz n family, maaf zahir batin..

MaMa AiNi said...

** el..betul el...mereka lbh pandai dr mama..ha2x..slm aidil fitri el..

MaMa AiNi said...

** JMR..ya ,dah besar dierr...

MaMa AiNi said...

** nazirah @ cci..betul tu cci, mama pun kalah ngan kepandaian diorg..ya sedap nama diaorg..he2x..baju fb tu pun cantik..hikkk2x..

MaMa AiNi said...

** Belalang..mcm tulah kanak2 kan..nanti junior pun akan camni !!..he2x..n siap ada entry mcm ibu/ayahnya..ha2x..

MaMa AiNi said...

** ieja..thanks, buat ieja juga...selamat hari raya dr mama..semuga ieja gembira disamping keluarga tersayang..

farah adila said...

selamat hari raya mama...syoknya beraya dikg...
rindu pla farah nak beraya di kg..:(

♥Putri ilyanie♥ said...

mama.. putri dtg.. windu putri tak??

MaMa AiNi said...

** farah..selamat hari raya utk farah juga,insyaallah farah akan dapat beraya dgn family dikg..

MaMa AiNi said...

** putri..mama rindu putri jugak..hu2x..