My Lovely Friends..

Monday, August 8, 2011

** JUSCO bkt tinggi klang...**

Salam Ramadhan dan selamat bekerja buat semua..hari ni puasa hari yang ke8...bagaimana ?..lemau dah bertambah ke?..hikk2x....maklumlah dah 2 hari bercuti !!...
Semalam auntie mama call ajak ke jusco bkt tinggi...nak beli kasut untuk sepupu mama yang ada interview kerja hari ni ...
jusco ni hanya lebih kurang 5-10 minit dari rumah mama...ha2x...dekatnya kan !!...semalam baru puasa ke7 tapi kat jusco ramainya orang shopping, nak park keta pun susah..hu2x..nampaknya semua orang sibuk beli persiapan raya awal2 lagi...jusco dah mula buat sale raya....


cousin mama yang nak interview kerja harini...bila dapat kerja ,jangan lupa belanja mama tau !!...ha2x..
banner `selamat hari raya aidilfitri` dah siap dipasang...
habis semua kedai kasut kita orang round...akhirnya...dpt juga kasut carlo rino bertutup yang rendah tumitnya...cerewet jugak rupanya..sepupu mama ni, macam anak ku !!..hu2x...bulan puasa ni sepupu mama pakai selipar je...ha2x..poyonya !!!...sori...sori..harap2 dia tak baca entry ni...




** UNTUK KESEKIAN KALINYA...SEMALAM MAMA MENUNJUK LAGI KAT BAZAAR RAMADHAN...hu2x...**

25 comments:

SCLover said...

mama... tak beli kasut raya ??

Sharifah Nadzarah said...

sy lom lagi la mama nak bersoping2 ni..cik hb ckp 3rd week nnti...

IeRa said...

hihi..
cantik kasut..
sye pon x shupink lg..
:))

nazirah said...

smlm mama g bazaar ramadhan andalas lg ke?
huhu smlm cci g banting lalu je dpn jj bkt
tgi tu huhu mmg rmi org la mama aish buat jaln jem je hehe.. mmg org da start shopping pun huhu

stellaizz said...

org dah mula shoping2..mana2 jj tetap jem fuhh.....cantek kasut...stella lom cr kasut raya lg hik hik hik....ada sapa2 nak teman stella shoping???

salam ramahdan 8 mama

Belalang Hijau said...

mana2 tempat pun org dah mula sibuk membeli utk persediaan raya...bagus jugak tu. nak tggu last minute kang jadi apa2 pulak, naya ja...

mama bila nak start shopping sakan? :-P

kakyon said...

salam mama,
hari sabtu akk pun pergi jj bkt tinggi.cindia pun ramai bershopink mcm dia nak beraya pulak..hehe

wahida said...

semoga sepupu mama berjaya dlm interview tu...

♥Putri ilyanie♥ said...

wah wah.. siap beli kasut baru.. Putri pown pergi interview tadi... alhamdulillah.. berjalan lancar.. tpi xbeli pape yg bru pown.. pakai je yg mne ade..

eddie said...

dh start shoping mama...

za said...

Semoga sepupu mama tu berjaya dalam interview tu.. nanti kalau dia dah berjaya juga lupa belanja saya juga yer...

za said...

oop... salah eja... jangan lupa belanja saya juga yer... :)

JMR said...

nana dh intebiu ek..good luck!

MaMa AiNi said...

** SCLover..jami mama dah beli masa jcard ari tu...hikk2x..kasut tu tak pakai lagi..

MaMa AiNi said...

** Sharifah ..he2x...nanti blh shopping sakan..

MaMa AiNi said...

** leRa...cantik kasut sepupu mama tu..he2x..

MaMa AiNi said...

** nazirah @ cci...mama pergi bazar pendamar indah..iya semua org sibuk shopping smlm..cci tak singgah jusco ke smlm?...

MaMa AiNi said...

** Stella.. kasut cantik sepupu mama...meh datang sini mama temankan stella shopping !!...he2x..

MaMa AiNi said...

** Belalang..ya semua shopping complex diserbu..mama tak pergi kemana ...tak shopping apa2 pun..hu2x..

MaMa AiNi said...

** kakyon...hikk2x..ya ramai juga diaorg smlm tu..1Malaysia lah katakan...jadi semua pun nak raya...

MaMa AiNi said...

** wahida..Thanks atas doa wahida..

MaMa AiNi said...

** Putri..he2x..tu sepupu mama..sama pulak dgn putri..tahniah putri dpt kerja tu..

MaMa AiNi said...

** eddie..mama temankan saja..hu2x..hari jcard ari tu dah shopping..mama dah berhenti kerja ni...hu2x..kena kurangkan bershopping..

MaMa AiNi said...

**za...hikkk2x..kalau dia dapat kerja tu..mama heret dia dtg rumah za..kita gi open table..he2x..

MaMa AiNi said...

** JMR...he2x...ari ni...thanks..