My Lovely Friends..

Sunday, August 7, 2011

SESUDAH tiada...

Salam Ramadhan buat semua..


DALAM KENANGAN...

`SESUDAH DIA TIADA BARU KITA MENGINGATI NYA`....




`SEMUGA DIA DITEMPATKAN DIKALANGAN ORANG2 YANG BERIMAN`- (8 MAY2011-AHAD)....AMIN...



30 comments:

Melati Qistyna's Mummy said...

Sape tu Ma? Walau apepun, mg roh arwah ditempatkan dkalangan org2yg beriman

farah adila said...

nape mama????
sabar ye mama,moga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan kat org muslim soleh dan solehah..AMIN

abgteror said...

al-fatihah buat arwah yea....semoga mama tabah hadapi kehidupan ini.

Belalang Hijau said...

tabah hadapi dugaan ye mama...lumrah, bila tiada kita akan kenang org itu...

lagenda said...

Sabar ma..setiap yg hidup pasti akan meningggal juga akhirnya kan. Banyak2 berdoa dan bersedekah untuk ibu mama.

Ringgo said...

Al-Fatihah semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan ke dlm golongan orang2 yg beriman ..
InsyaAllah kita pasti akan kesana juga..

♥Putri ilyanie♥ said...

sape yg meninggalnye mama? Esok Putri de interview.. doa tuk Putri yer..

MaMa AiNi said...

** melati @ abby..nenek mama.. baru 3 bulan meninggal !!..thanks abby..

MaMa AiNi said...

** farah..mama terasa kehilangannya..dia nenek mama, kerana setiap kali raya mama akan membelikan kuih raya kegemarannya...hu2x..thanks farah..

MaMa AiNi said...

** abgteror ...tima kasih...ya semuga !!..

MaMa AiNi said...

** Belalang..terima kasih..betul bila dia dah pergi baru kita rasa perasaan begini..terutama dibulan ramadhan ini..

MaMa AiNi said...

** Lagenda..terima kasih..dia nenek mama, yg tinggal berhampiran kawasan perumahan mama..

MaMa AiNi said...

** Ringgo..terima kasih..ya kita juga pasti kesana!!..

MaMa AiNi said...

** Putri..nenek mama !!.. dia tinggal hampir ngan rumah mama, dulu setiap hari mama kerumahnya bila balik dr office..skrg tiap2 hari perghi kesana dan pandang kebiliknya yg tlh kosong..hu2x...
mama doakan semuga putri akan berjaya dlm interview esuk...insyaallah..amin..

nazirah said...

btul tu mama
lumrah alam
al fatihah

MaMa AiNi said...

** nazirah @ cci..ya cci..thanks cci

SCLover said...

al-fatihah...setiap yg hidup pasti ke sana..hanya doa dari insan2 tersayang untuk di titipkan pada dia yang telah pergi...

MaMa AiNi said...

** SCLover..ya jami..kita juga pasti pergi..hu2x..

stellaizz said...

al fatihah buat arwah..moga mama tabah hadapi kehidupan ini.......

MaMa AiNi said...

** Stella...thanks ya..

Zairie Husin said...

semoga arwah ditempat dikalangan orang beriman.. amin..~

qamarguyz said...

salam ziarah..
amEeen..
masanya telah tiba,
masa kita sedang menanti..
get ready

mummysyafie said...

Al Fatihah..semoga roh nya dicucuri rahmat.

bila tiada baru kiter merindui mereka..selalu terjadi macam tu mama kan.

MaMa AiNi said...

** Zairie...thanks ya...amin..

MaMa AiNi said...

** qamar..ya,masa kita akan tiba juga.Thanks

MaMa AiNi said...

** mummysyafie @ nor..ya nor ..

kakyon said...

Alfatihah..semuga beliau di tempat bersama orang yg soleh dan solehah dan di cucuri rahmat Nya..

mama..yg berbaju hijau belang tu siapa? rasa mcm kenal saja..di s.alam ke ni?

MaMa AiNi said...

** kakyon..thanks.. my brother ya dia stay kat s/alam...

apek poyo said...

semuga dicucuri rahmat keatas rohnya..aminnnnnn

MaMa AiNi said...

** apek..amin..terima kasih ..