My Lovely Friends..

Thursday, November 24, 2011

AM I SEXY?.. ;)

ASSALAMUALAIKUM ..

HOW'S LIFE TODAY?...HOPE THAT U ALL HAVE A GREAT & WONDERFUL DAY !!!...

SO TODAY, I WANT TO SHARE A PICTURE THAT I `CILOK` FROM MY DEAR 'ANAK BUAH'
SUARA BAWAH TANAH...ha2x..bolih gitu ?..

AM I SEXY?.. ;)
 WANT TO KNOW MORE ABOUT ME?
CLICK SUARA BAWAH TANAH.
 ha2.. =D

24 comments:

KhaiRin said...

sikit lg jd adik beradik donald duck

teratai said...

kenapa mulut terjuih lagu tu...setuju dgn Khairin,adik beradik donald duck,he,he...

farah adila said...

huh...gara2 nk cantikla tuuuuuuuuuu...
apa la best sangat bibir tebal camtu...buruk naaaaaa nampak...
hehehe..sikit2 la cm donald duck..kihkihkih

Mak lagenda said...

EEeeii..sgt2 menakutkan bibir gitu la mama!!

ainnoraini said...

eeiiii ngeri la nengoknye tu mama..tak mau la bibir mcm tu...menakutkan jerrr

Daddylicious said...

siksa melihat pun...hehe

JMR said...

kihkih..bapk besar bbir dia..alahan ke apa tu

el said...

ni sure kes kena sengat ngan lebah bibir dia..hahahaha

wahida said...

adoi la, tak cantik la kalau tebal sgt mcm tu...mcm aneh lak tgk...huhu...

Belalang Hijau said...

terima kasih mama :)

Ros said...

Salam mama aini,

Macam2 la dengan kebanyakkan manusia ni kan mama.....tak pernah bersyukur dengan apa yang depa ada.Habis2 terlalu taksub nak sangat cantik,terus jadi tak cantik dah....rupa yang asal lagi cantik kan mama.....

hoyahadis said...

tak cantik la..tp kenape die suke..belum lg menanggung seksa sakit lg..haish..tpkelakar pun ade..ha..ha..

nazirah said...

hehehe.. dah lama tak singgah blog belalang tu .. huhu kelakar pulak tengok gambar ni aih macam2

Dalila Hamid said...

camtu sekali..... bersyukur apa yg ada...

WuMing said...

Macam-macam..ada yang buat tattoo penuh badan pun ada..

Juliet_iRa~" said...

wahhh dasyat nya..

xcantik la..

bersyukur dgn kurniaan ilahi..:)

Rain said...

lawa lagi muka asal...

♥Putri ilyanie♥ said...

tak seksi langsung...

Fabulous Me said...

baik die kck kn idung dr bsar kan bibiq! ngek

Shaiful Zaidi said...

mama cute la ni sejak letak gambar anak kucing kat profile tu...hehehe

Juliet_iRa~" said...

ada ke org nk bibir camtu?hee

pss : thankss kak..hee..ala skang ni pkai mn y sng je..heee

ashamami said...

Fuh!

hazman aka species1980 said...

Kalau kat malaysia....saya suka bibir Kilafairy...anak Rohana Jalil....hehehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

yg bibir sbelah tu mmg x boleh blah....hahahaha