My Lovely Friends..

Saturday, November 19, 2011

** TIARA DIHATI mama...

SALAM HUJUNG MINGGU SEMUA..


HARI NI TUAN PUNYA ENTRY LEMAU NI BERADA DILUAR KAWASAN !!!..hu2x..

seperti selalu mama ke PD N9 lagi !!!..PD dan mama bagai tak bolih dipisahkan lagi..pagi2 terjah kesana dan petang balik kerumah ..rasa penat dah hilang bila dah selalu sangat kesana !!!..
kadang2 jemu jugak !!.. ;) macam dah takde tempat lain pulak kan?.. sebenarnya mama ada `sedikit kerja` untuk diselesaikan disana..hu2x..


destinasi yang dituju bila ke N9.... : TIARA BEACH RESORT.. ;)
agak2nya bila la dapat bergambar dengan orang galah ni?..ha2x..selalu ramai je orang bergambar ngan dier tu..mama masih tak dapat2 lagi nak bergambar ngan dier..

juga masih tiada kesempatan nak berposing sakan kat sotong gergasi ni..ha2x..

juga masih tak teringin nak berendam dipool yang luas tu !!.
agaknya sebab takut nanti orang kata mama mcm dugong sesat..sbb mama dah semakin obes !!!..hu2x..

*** psttt ... sori pagi ni tak dapat terjah & bw kat entry u all semua.. malam nanti mama terjah & bw kat entry u all semua ya..
lepas selesai tugas kat TBR mama akan ke nilai 3 pulak..sambung shopping yang tak habis last week tu !!..hu2x..kali ni pergi dgn en.papa..ari ni  ada sesiapa nak kesana?..jumpa mama kat nilai 3 nanti ya.. :)

23 comments:

KhaiRin said...

penah pegi ke sini sekali..mmg best!

♥Putri ilyanie♥ said...

Putri pnh g sana gak dulu.. dh lme xg..

Acik Erna said...

assalam mama..alahai dah sampai mama kenegeri acik tapi tak dapat pun kita berjumpa kan..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wahhhhhhhhhhhhhhh jalan sakan yeeeeeee... kejap lagi saya nak g alamanda ada event utk budak2

ashamami said...

satu hari asha jugak akan ke tiara...tunggu ye mama...

el said...

nti el nk g TBR ni mama
ape2 nti el roger mama eh
ada diskaun kan ahaks
:)

Mak lagenda said...

Mama...nnt jgn lupa tnda date 26 Nov ni utk ke PD jugak yeh!

Melati Qistyna's Mummy said...

Ape Ma, keluar kaw, maknanya... Masyukkk

Mesti byk tempahan cuti skolah ni kan Ma..... Alhamdulillah

Dalila Hamid said...

x pernah bermalam di sini lagi... pernah pergi 2 thun lepas tpi bilik full... tpi mmg nmpak cam best!

Ichsan Afriadi said...

Canik, di Malaysia yah ma?

ainnoraini said...

Dah pernah pergi kat tiara tu...mmgbest...

Nnt citer gi nilai3 beli ape ye. ... Nk gak tau ni...

miss wh0 said...

mama lama xlawat n bace entri mama...rindu..wah mama g bercuti ek???best2..

L said...

waaa.. sonoknyer g jenjlan.. huhu

jom bacer kejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/belajar-dari-alam.html

ieja amieja said...

ieja pun dah 2-3 ari x BW..seronoknyer mama g jenjalan yer..have a nice day..

pink_roses said...

salam mama..camner kalau nak booking TBR melalui mama yer..? nanti email kat saya aiza77@yahoo.com. tq mama

Daddylicious said...

belum pernah lagi terjah ke tiara ni..:)

Run Away said...

wah...best nyer mama jalan2 mcm ni kan...;d

Amyna said...

Cakkk mama!!!

Lama tak jenguk mama.. harap2 mama sehat selalu ya.kalau dah obes, mama perlu lebih menjaga pemakanan ya :-)

dhiera said...

saya pernah bergambar sekali dgn orang galah tu. tapi saya rasa dia menakutkan~

idasm said...

pernah pegi sekali tempat ni. best utk main air dgn anak2.. tp masa tu pegi belum ada anak.. ekeke..

farah adila said...

bila la farah dpt sampai ke sana:)

nazirah said...

wah bestnye mama g pd.. huhu dah lama cci tak g sane.. mama nak gi nilai 3 lagi ek ? nak ikut nak ikutttt bole? hehehe

ashamami said...

asha n team FxMega akan ke Tiara jugak satu hari nanti dan nak tempah studio mama...tungguuuu...