My Lovely Friends..

Tuesday, November 15, 2011

** keluar @ melayan tekak.. ahakz..

Assalamualaikum semua..mama dilanda kebzzzzan terlampau lagi..
ari ni mama nak sambung cerita keluar kawasan tu...maklumlah dari pagi sampai kemalam tak hinggat nak balik bila berjalan !!! ..hu2x.jangan ade orang yg serik nak ikut lagi lepas ni !!..masa nak balik rumah kita orang bincang2 nak makan malam kat mana?.keluar dr nilai 3 dah warning diaorg (cik n & en.tunang)..yang mama ni tak berapa ingat jalan2 ni..hu2x..walau dah selalu ke nilai 3 tapi masih tak ingat2 jln keluar...maklumlah bukan mama yg drive keta...selalu en.papa yg drive !!..mama tak pandai drive !!
kerana penunjuk jalan yang tak berapa nak pandai ni..akhirnya kitaorg keluar kat jln KLIA sepang..ha2x..
jadi mama ajak diaorg singgah makan kat kedai ` IJAN MEE UDANG ORIGINAL`kat Telok Panglima Garang..mama & en.papa pernah makan kat sana !!!..


cik n yg taksub ngan pink pilih sirap bandung..he2x..pink mcm baju dier !!!
mee udang special pilihan jmr...fresh & besar serta banyak udangnya !!!..lebih kurang 10 ekor..;)
cendawan goreng tepung & kentang goreng yg panas !!!..sedap.. ;)

kata jmr...( jmr23.com ).. `kedai mak jah` kat kuala sepetang taiping perak .mee udangnya pun sedap !!!..nanti nak suruh jmr bawa kitaorang makan kat sana !!!..ha3x..

ini alamatnya :
IJAN MEE UDANG ORIGINAL
LOT 239 BATU 11 JLN KLANG BANTING
TELOK PANGLIMA GARANG, KUALA LANGAT SELANGOR.
H/P : 012 3101763 ...





21 comments:

nurbeena said...

lapor lah pulak nampak mee udang tu. tp sayangnya alergic la pulok.

Sharifah Nadzarah said...

wah sedapnya mama....suke3

KhaiRin said...

mama, jauh la.. mmg tingin nk mkn mee udang

lagenda said...

besaunyaaaaa udang!! Ni yg buat LM terliur ni mama.

ainnoraini said...

mmg sedap nnpk mee udang tu...

tetiba teringat mee udang kat kuala sepetang tu...selalu jugak pegi sane bile blk kg en somi...

Melati Qistyna's Mummy said...

Bestnye tgk udang tu ma...... Hehehe

hazman aka species1980 said...

Hurmmm...biasa makan mee udang kuala selangor ngan PANTAI BDO jee... tapi mee teluk panglima garang nie pun nampak mengancam gak udangnya...

el said...

npk sedap mee udang tu mama
tp el nah rs mee udang kt kuala sepetang tu
sori lah pasni xmo g dah..xsedap mn pung...udang x freshhh..mee pun skit..udang pun x byk
baik mkn mee udang kt sungai dua ngan mee udang teluk kumbar penang terbaekkkk :)

wahida said...

sedapnyaaaaaaaaaaa!! saya lapar tau mama...
mama kejam!!

luahfikiran said...

SALAM,
NAK ! MEMANG FAVOURITE MEE UDANG !

JMR said...

burpp..alhmdulillah..terbayang2 lg rasanya yang sedap tu..

Run Away said...

wah...mama mee udang tu mcm best...mewah kan mee udang tu...;d....cendawan memang besr lau goreng kan....;d/...(comment mama keluarlahlah kat entry Sy...)

dhiera said...

mama, dulu saya duduk batu 10, telok panglima garang. he. mama duduk klang kat mane ye?

Dalila Hamid said...

amboi sedap... cendawan terus teringat cameron highland...

Shaiful Zaidi said...

sedapnye mee udang...

farah adila said...

wahhhhhhhhhhh...
sedapnya mama...bila la farah dpt rasa masakan cm tu....mama pos la utk farah...hikhikhik

EmpayarUtama said...

Alamak tengah lapar pulak ni...

pnzaliha said...

mewahnya udang die..mesti sedapkan..

Rain said...

mama dah macam tengku maria - bekas pengacara jln2 cari makan... buat rain terliur!!! menci tau tak ajak (majuk)

yang bestnya mama bagi idea untuk makan kat mana haha. love u mama

nazirah said...

wah mama ni buat cci terliur la ni yg nak ajak bh g makan kat sane ni hehe.. baguslah mama ni selalu kasi detail.. huhu ;)

Fabulous Me said...

SENTAP tgk mee udang