My Lovely Friends..

Tuesday, November 1, 2011

** melayan (FT) !!!...

Sedap sungguh lagu KARMA nyanyian faizal tahir ni !!!.hu2x..meh layan video dari you tube ni...


ASSALAMUALAIKUM SEMUA...hari ni mama masih dilanda masalah kebatukan yg kronik..tapi kan kalau dah gila berblogging & terkena sawan blog..mama gagahkan juga untuk buat entry lemau ni !!..ha2x..
Hari ni mama nak story..mama dan en.hb adalah peminat setia Faizal Tahir !!!..jangan tak percaya mama dan en.hb melayan `konsert satu suara`...dato siti.aizat & ft kat istana budaya dulu..best sangat konsert diaorg !!..FT juga pandai buat lawak dan sangat mesra dengan peminat2nya.....antara tetamu terhormat pada malam pembukaan konsert itu adalah mantan PM..`Tun Dr.Mahathir Mohamad & isteri !!!..ha2x..tak sangka mantan PM pun minat kat FT ni...
mama juga ada koleksi  CD FT !!!...dari OIAM dulu mama & en.mama dah terpikat dgn suaranya yang sangat power tu..kau ada ?..
Biarpun dia pernah dilanda kontroversi ekoran membuka baju & menayangkan dadanya dulu..mama & en.mama tetap menyokong  FT !!!..yang artis wanita berpakaian tak cukup kain & seksi tu dibiarkan pula..!!!..hu2x...

NAMPAK ENSEMLAH PULAK BILA FT BERAMBUT PENDEK NI !!!..ha2x..
*** BILA EK FT NAK BUAT KONSERT SOLO PULAK KAT ISTANA BUDAYA?...


20 comments:

KhaiRin said...

mama, kalu nk tau FT ni ex-sy dulu
hahahahahahah

wahida said...

mama, saya suka bila faizal ni ckp english...hebat giler...

mama cepat baik tau!! mkn ubat tau!!

ainnoraini said...

mama dah sihat...
saye pun suka dgn FT ni..lagu2 dia semuanye bestkan..

Fabulous Me said...

Wah mama hot. Suke FT. Ain biase2 kt dia.. ngehngehngehngeh

lagenda said...

wahhhhhh..mama peminat setia FT rupanya yeh!

P/s: Ma, ada org contact mama psl TBR? Ada mintak no hp mama,and lm dah bagi..

Melati Qistyna's Mummy said...

Ye ke Ma, abby ni xde yg fanatic la Ma... Setakat suke gitu2 je.... :)

Run Away said...

mama ni lelaki idaman sy...huhu.....love faizal tahir..;d

Rain said...

mama! sejiwa la kita. i love faizal tahir. sebab mama juga, rain pun suka gak lagu ni.. baru nak layan :):) best.


video klip faizal memang jarang mengecewakan.
demi sesuap rezeki sanggup dia redah bahaya akhirnya jatuh ke tangan polis..

za said...

mama... za kureng ckit.... jngn mare..

puanbee said...

oh suka jugak kat faizal ni ..

mama saya balas jejak hehe .. terima kasih bw ke blog kitaaa

Belalang Hijau said...

cayalah mama!
faizal tahir pun memang minat giler kat belalang...eh! belalang yang minat giler kat dia...hahahah

farah adila said...

Wow mama minat faizal yek...
farah pun minat..
bestkan lagu2nya...:)
mama dah mkn ubt ke?
cpt sembuh yek...

ZairieHusin.com said...

mama minat FT ea?? hehe.. lagu dia mostly mmg sdp dengar.. zairie paling suka lagu hanyut.. mmg layan.. hihi

stellaizz said...

wow minat sore faizal tahir lahhhh.......mama dah sehat

Rain said...

belalang poyo betoi haha.. faizal minat dia plak :P

cikpia said...

FT memang da bomb!!!!

mummysyafie said...

kalau FT perform mesti all out..tu yang best. best gak kalau dapat layan konsert satu suara ni

nazirah said...

hee cci tak suke FT
tp lgu2 die cci lyn hehe ;)

HajarRasdi [BdkKck] said...

saya x gila ka kat faizal tahir, faizal tahir yg gilakan saya.. hahahaa

Pondok Usang said...

terbaek..