My Lovely Friends..

Sunday, November 13, 2011

** KELUAR KAWASAN @ mencuci mata..

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...
semalam mama keluar kawasan lagi..malam baru balik !!!..hu2x..ada kerja sedikit diPD..

kali ni mama ditemani olih 2 kanak2 riang  !!!..hu2x..dia blogger`cik n  - ( teddypinkygurl.blogspot.com/ )...& mr tunang` ( jmr23.com  ) !!!..en.papa pun keluar kws jugak..hu2x..
mama sibuk bekerja diorang sibuk berposing sakan & berendam sakan !!!. ;)..mama ke tiara beach resort..seperti selalu ada sedikit kerja kat sini..hu2x..

siap semua kerja kitaorg makan tengahari kat pantai teluk kemang pulak..ehem posing lagi !!..
lepas makan kitaorg ke..
apa lagi ke Nilai 3..mula2 ingat nak survey & cuci2 mata je..ha2x..terbeli lah pulak..
waktu kami  kat VR STAR NILAI3 terjumpa dengan pelakon IRMA HASMIE.. si `cik n` yg teruja tu apalagi dera mr tunang dier ambil pic.dier ngan irma..Thanks irma yang sentiasa senyum & peramah melayan kitaorg..tak sombong irma ni...semalam 12/11/2011 irma membuat cabutan bertuah buat pengunjung VR STAR nilai3..sangat cantik IRMA HASMIE memakai tudung..
Minggu depan mama kenilai3 lagi..hu2x...kali ni ngan en.papa pulak..nak beli barang2 lagi..

mama tersawan lagi semalam kat nilai3 pulak ***...hu2x..


** harga barang2 kelengkapan perkahwinan & pertunangan di VR STAR jauh lebih murah dari kebanyakan kedai lain..apa lagi meh terjah kesana..
VR STAR
ALAMAT : NO: 1-4 JALAN NILAI 3 KWS PERINDUSTRIAN NILAI 3
71800 NEGERI SEMBILAN.
TEL : 06-67998758
EMAIL : visionrockcraft@yahoo.com
WEBSITE : http://www.vrstar.my

44 comments:

Hanif said...

kalau dah singgah nilai 3....mesti terbeli punya...cuma yang membezakan berapa banyak yang anda beli???kekekekke

KhaiRin said...

jupe irma...wah untung nyer mama...

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe, dl masa Abg ipar kawen pon Dia borong kt sana.... Murah2, ram bang mata....

♥Putri ilyanie♥ said...

shopping sakan ye mama..

Acik said...

tingin sangat nak ke tiara beach resort ni. bila ye?

MaMa AiNi said...

Hanif.. ia mama terkena sawan membeli kat sana !!..thanks sudi singgah !!!

MaMa AiNi said...

** KhaiRin..ya..he2x..cantik & tak sombong irma tu..

MaMa AiNi said...

** Melati Qistyna..oh diaorg shopping brg kawen kat sana ya...he2x..memang rambang & sawan dibuatnya abby !!..

MaMa AiNi said...

** Putri..he2x..baru shopping sikit ni..he2x..next week ke nak shopping lagi..hu2x..

MaMa AiNi said...

** Acik.mama dah terlebih2 kali kesana..hu2x..ada kerja sikit..

Dalila Hamid said...

syoknya cuti2 jalan PD... shopping kt nilai sekali... best!!... rambang mata klau ke sana..:)

MaMa AiNi said...

** Dalila..mama ada kerja kat sana..sambil tu kenilai..tershopping pulak..he2x..memang rambang mata kalau ke nilai3 !!

lagenda said...

wahhhh...memborong apa kat nilai tu ma?? buat persiapan awal majlis cik N tu yeh?

MaMa AiNi said...

** lagenda..he2x..terborong & tersawan..beli sikit2 je..next week baru betul2 borong, bole tak?..

farah adila said...

Hi mama,selamat mlm...
bz yek mama,bestnya mama selalu p PD...lama dh farah tk p sana...:)
wahhhhhhh,shopping sakan yek mama:)

Fabulous Me said...

Assalam mama,
Wah jln sakan.. Good to see u happy!
Btw cantiknye irma

ieja amieja said...

umah ieja dah dekat dah tu..leh kali leh lah singgah,,heheh
byk ke mama borong brg kat nilai 3 tu??

nazirah said...

wah bestnye mama..
g nilai 3 nape tak ajak cci hehe
guau je huhu bestnye dpt amek gmbr
dgn irma hasmie yg cntk tu lg huhu
nt cci nk trjh nilai 3 gak la hee ;)

wahida said...

irma tu cantik sgt kan mama...manis je muka dia...

sbb tu saya malas masuk nilai 3 tu mama, mesti terbeli punyer...huhu...

nurbeena said...

erm...kalau ke nilai kena poket penuh. kang balik kempis..keta lak penuh muatan.

MaMa AiNi said...

** Farah..mama ke PD ade kerja..hu2x..shopping tu ter..ha2x..

MaMa AiNi said...

** Fabulous Me..ain..mslm..thanks ain..ya cantik sgt irma tu..

MaMa AiNi said...

** ieja..ya ke..nanti mama singgah rumah ieja ya..ingat nak shopping next week..aritu `ter` beli aja..he2x..

MaMa AiNi said...

** Nazirah..cci bzzzz je..hu2x..camne mama nak ajak..he2x..next week kita terjah nak tak?..memang cantik Irma tu..

MaMa AiNi said...

** Wahida..memang cantik irma tu !!!..memang akan terbeli kan kalau kenilai 3..he2x..

MaMa AiNi said...

** nurbeena..he2x..betul !!!..

mummysyafie said...

takpe cik N, ni la masa nak dera tunang pun. hihihi...bila masa lagi kan. best nyer bleh jumpa Irma.

MaMa AiNi said...

**mummysyafie..nor..he2x..mesti lenguh kaki JMR drive keta..he2x..aga2 serik tak dier..he2x..cik n excited sgt jumpa irma tu..hu2x..

LYAfrina said...

irma sgt cantil..sweet jer senyuman

MaMa AiNi said...

** LYAfrina..ya irma sgt cantik !!!..

WuMing said...

Bestnya....

Belalang Hijau said...

perh, siap pomot kedai tu lagi...
kena mintak komisen nih...huhuhu :)

dhiera said...

irma tu cantik la~

Daddylicious said...

irma tu kiut org yer...

Run Away said...

best nyer mama..jalan2 kan....;d..

Mrs Norlara said...

**WuMing..he2x..best sgt !!!

Mrs Norlara said...

** Belalang..ha2x..gelak besar mama !!..kedai tu tak tahu pun mama ada blog !!..hu2x..

Mrs Norlara said...

** dhiera..ya cantik !!..

Mrs Norlara said...

** Daddylicious..thanks sudi singgah..ya memang kiut irma tu..

Mrs Norlara said...

** Run Away..mama kerja sambil jln2 !!..he2x..

Ros said...

Salam,

Best nya jumpa ngan Irma....

Shaiful Zaidi said...

salam mama....cuti sek pun dah dekat. ttu byk tempahan kat resort tu. next week bertambah sibuklah mama...

Mrs Norlara said...

** Ros..mslm..he2x..best sgt !!dpt jumpa Irma..

Mrs Norlara said...

** En.Shaiful..mslm..he2x..ya akan sibuk sikitlah mama ni !!..