My Lovely Friends..

Thursday, November 3, 2011

** LINE INTERNET & LEMAU...

ASSALAMUALAIKUM SEMUA...



Maaf semalam mama tak dapat BW & terjah entry u all semua..hu2x rindu sgt2 kat u all semua !!!...pertama mama masih dalam `kelemauan` ( batuk yg kronik ) dan kedua internet takde line semalam..mama dah bayar bil tu awal2 tau !!!...ha2x..sengal je...mungkin hujan yg menyebabkan line terganggu ..sob2x..
bayangkan seharian mama mati kutu..hikkk2x..tenguk tv..cerita kat astro mcm dah dekat 10x je cerita ulang tayangnya..hu2x..jadi terpaksa juga layan..
susah juga kan bila takde line internet ni...ha2x..walaupun mama bukanlah dalam kategori gila menghadap computer 24jam..boringlah pulak takdapat BW ke blog kengkawan...hu2x..
Bila terlemau pulak..apa lagi ubat..ubat & ubat menjadi teman..hu2x..susah juga kan..akhirnya mama dapat kesimpulan baru..line internet yg bermasalah & lemau..mengganggu emosi mama..ha2x..abaikan je ayat2 diatas...merapu pulak mama hari ni..hu2x..






*** ada orang tu lupa lagi...ari ni bezday seseorang..ha2x...***

39 comments:

ashamami said...

Hepi bezday Mama...Moga Allah beri kesihatan yang baik pada Mama...panjang umur...murah rezeki dan Allah permudahkan semua urusan...Amin.

Melati Qistyna's Mummy said...

Sebeday sapa kah itu Ma? Is...ish...ish.... Sapa la yg asyik terlupa je tu...uhuhu

Melati Qistyna's Mummy said...

Walau ape pun, selamat hr lahir buat seseorg itu, mg pjg umo, murah rezki, dipermudahkan segala urusan.... Ameennn

nazirah said...

ari ni besday mama ke??
besday mama ek ?
kalau besday mama, eppy besday mama
smg mama pnjg umr, mrh rzki, diberkati Allah
di dunia dan akhirat amin cci syg mama..
rindu la kat mama. hrp batuk mama cpt baik
dan line tenet tak trggu spy kte bole brhubung hee ;)

KhaiRin said...

mama kena cari belimbing tanah ni supaya cpt cure batuk tu..

Acik Erna said...

mama aini..sma ngan acik..kalau tak dapat bw sebab tak de line..memang kutu dibuatnya..kita bukan ngadap 24 jam kan..bila diperlukan..line pulak buat hal

lagenda said...

Klu x de tenet, mmg leh mati kutu kita ni ma. xde TV x pe..jgn x de tenet..hehehe.

arini bezday seseorang?? Bezday pakcik ke sape ma??

Ros said...

Salam ziarah,

Sabar ja lah mama,line internet ni kadang2 memang cam tu...batok ni, banyakkan lah minum air suam..

wahida said...

mama!!!! capat baik tau....kenapa lama sgt batuk ni...tak mkn ubat yer....

hari ni besday mama ke?

el said...

kita kalo dah berblog bagai..kalo tenet problem mmg angin kan ma..hahahahaha
besday sape mama..besday mama eh??

ainnoraini said...

mmg lemau pun...kadang2 buat kite hangin jerkan..

sabar jer laa...

farah adila said...

wah...hr ni bufday mama yekkkkkk...
happy bufday mama...
moga sihat selalu n happy selalu...
sayang mam selalu...
mmmmmuuuuuuuuuuuuah:)

Fabulous Me said...

Mama, hari ni hari jadi Mama ke? Ohhh senyap je beday girl ni :p

Ma, ain doakan mama cepat sembuh and terus tabah mengharungi segala dugaan yg dtg ye ma? Murah rezki n panjang umur. Senyum n rawk slaloooo!
Selamat hari jadi ma

lagenda said...

Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....arini bezday mama yeh?????

Hepi bezday mama! Moga dipanjangkan umo dan sentisa dikurniakan kesihatan yg lbh baik.

Thn ni dpt hadiah Bakal menantu..Thn dpn mama mintak hadiah cucu dr cik N yeh!

ieja amieja said...

assalam mama..

mama jgn x tau..dah dkt dua minggu ni pun tenet manjang x de kat umah ija ni..x tau la sbb ujan ke apa sbb ari2 mmg ujan pun..seb baik ari ni ok..leh la bw kan..

besday mama ke??? kalau ya pun..happy belated besday mama..moga dipanjangkan umo, diberikan kesihatan yg baik n dipermudahkan segala urusan..aminn

ilahnormilah said...

TM Streamyx memang dah slow skarang ..... dia nak suruh org tukar guna UNIFI laa tu !!!

MaMa AiNi said...

** asha..thanks asha.. :)terpecah rahsia !..he2x..

MaMa AiNi said...

** melati qistyna..ha2x..tah siapa ek?..cer teka abby sebeday siapa dan siapa yg lupa tu?..

MaMa AiNi said...

** Thanks abby @ melati qistyna.. :)

MaMa AiNi said...

** Nazirah..Thanks ya cci..luv u too !!!...dah pecah rahsia ..hu2x..

MaMa AiNi said...

** KhaiRin..thanks ya..nanti mama try ya.. :)

MaMa AiNi said...

** Acik Erna..he2x..samalah kita..

MaMa AiNi said...

** lagenda..he2x..memang matilah sikutu tu kan..ha2x..bezday yg dah terpecah..hu2x..

MaMa AiNi said...

** Ros..thanks ya.. :) mama hargainya..salam kenal dr mama..

MaMa AiNi said...

** wahida..thanks wahida..he2x..lbh kuranglah mcm tulah..

MaMa AiNi said...

** El..ha2x..mau sawan dibuatnya..lbh kurang camtulah el..hu2x..

MaMa AiNi said...

** ainnoraini..ya betul tu ain..he2x..naik je angin tu..kita bayar service tu kan..hu2x..sabar jelah !!..

MaMa AiNi said...

** Farah..he2x..thanks farah..luv u too..muhhhh2x..

MaMa AiNi said...

** Fabulous Me..thanks ain..muahhhh2x..

MaMa AiNi said...

** lagenda...ha2x..dah terpecah rahsia ku..ashamami tu buka FB mama..ha2x..lawaknya..thanks ya lagenda...muahhhh2x...

MaMa AiNi said...

** ieja..sian eija..tulah lama mama tak nampak eija..hu2x..thanks ieja..

MaMa AiNi said...

** ilahnormilah..hu2x..asyik nak tukar je ke?..lebih murah ke?..ha2x..

Pondok Usang said...

lama dah ke mama batuk?

MaMa AiNi said...

** Pondok kurang lbh kurang 3 minggu..hu2x..

za said...

“Selamat hari lahir mama. Semoga dipanjangkan umur/usia dengan kesihatan yang baik dan berterusan......” Amin..

gedek! said...

ni masok angin ni.... seba tu lemau...

ahaha!

MaMa AiNi said...

** za..Thanks..muahhhh2x...

MaMa AiNi said...

** gedek..Thanks sudi singgah.. :)he2x..terlebih mengambil angin kot..

Run Away said...

mama sama mcm yana...geram jew...;d