My Lovely Friends..

Thursday, January 26, 2012

** `DAMBA KASIH`..

SALAM PAGI SEMUA..

ehem..semalam mama ke PPUM lagi seperti biasa menjalani  rawatan..hu2x..pagi2 buta ni mama terkejar2 lagi..hu2x..maaf nanti u all muntah pulak bila mama cakap ..mama keN9 lagi !!!..hikk2x..bukan bercuti ek, tapi ada `kerja` yang nak diselesaikan..sakit bukan penghalang mama untuk meneruskan kehidupan yang kadang2 indah ,kadang2 pahit ini !!!..hu2x..
ketika orang lain ber`holiday sakan`..mama pula terpaksa melakukan kerja !!!.ehem..ehem..
maaf ya malam2 nanti baru mama BW & terjah entry u all semua...


tanda kasih sayang mama buat semua..termasuk silent readers..ha2x...`budget artis !!.. ramai sangatlah peminat`...dengarkanlah `damba kasih` dari inteam !!! salah seorang dari mereka adalah sepupu `cik n`.. lagu ni sedap tau !!!..cer teka yang mana sepupu `cik n` ek?...agak2 ensem tak dia macam pak usu dia !!!..ha2x..takpe pun.. dia tak tahu mak usu dia ada entry lemau ni !!!..hukk2x..



18 comments:

Deru Ombak said...

Salam pagi yang mula sepi,,
Check apa ke PPUM? Harap sume ya baik2.

Lagu Damba Kasih tu saya tak bleh bukak dengar terus dari blog, saya Akan dengar kejap Lagi. Nitez Puan.. Time beradu, esok dah nak ke pejabat.

Acik Erna said...

Assalam mama harap semuanya baik.
mama ke N9 lagi?tapi sayang kan..acik dok N9 jugak tapi tak jumpa pun mama..he he

KhaiRin - anies said...

hrp2 semuanya baik utk mama..

p/s da lama x dgr lagu2 in-team ni

el said...

PPUM dah jd umah kedua mama..sian mama...nak el teman kan jauh..:) kalo x leh ilang bosan kan..hehehehe
papepun el doakan mama sihat2 sj

Salina said...

salam, mama ada sakit apa..harap2 semuanya akan sembuh ye..

dh lama x dgr lagu inteam ni..masa remaja dulu ada la..

Mak lagenda said...

Mama jgn culas2 je PPUM tu tau. Ke PD Lagik ke tu ma?? tak pe..x gi jln2 mcm org lain, dpt kuar umah gitu pun dah okey. Dapay tgk dunia luar..

Melati Qistyna's Mummy said...

Xpe la Ma, bajet2 sedara ngan retis...hehehehe

Kalau ke n9 tu maknanya, Ada income Lebih Ma, betol kata Mak tu, x g holiday pon xpe, janji dpt kuor umah, release skit... :)

suri solehah said...

mama tak sihat ke?..kita suka lagu tu

Juliet_iRa~" said...

mama..hee..buat kerja apa tu..;p

gembira selalu tau mama..

Papa Mifz said...

ehem2..kerja apo la agak nyer tuh...sure kerja masyukkkk la nih...:)

dhiera said...

busy benor aih mama ni~
take care ya mama~

lyza said...

hehehe..apa salahnya sesekali bajet retis..;)
apa pun lagu tu memang mendamaikan..saya suka layan lagu ni.. tambah2 waktu sunyi...jiwang jap.. :P

salam kenal :)
folo n singgah ;)

kakyon said...

yelaa mama..walau camne pun keadaan kita..kehidupan mesti diteruskan..hu

Farah Adila said...

mama banyakkan rehat tau...
mis u mama..
muah!!!muah!!!muah!!!

Juliet_iRa~" said...

mama..kat kedai tu ada sotong bakar jugaa..hee :)

ms lunch penuh org tau..berdiri tunggu org lain habis mkn..heee

Belalang hijau Perisik said...

salam mama...
dah pukul 11 mlm hampir ke pukul 12 mlm belalang dtg nih... harap2nya segala urusan mama dah selesai dan mama sudah pun dapat berehat :)

wahida said...

mama, saya rindu mama!!

p/s: mama, saya tak boleh nak komen blog mama sebenarnya, buat la pop up komen mama...lebih mesra pengguna tau...

Ichsan Afriadi said...

Lagu melayu ma?
Mama, gimana buat comment reply camni?