My Lovely Friends..

Monday, January 23, 2012

** HARI2 MAMA..

Assalamualaikum semua..

selalu sangat mama dilanda kesibukan terlampau sekarang ni !! .. :)
malam semalam mama dapat call `bapa saudara` (Hj Abas) telah kembali kerahmatullah. semuga arwah ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman..amin.. en.hb berada diluar kawasan lagi !!! ..pagi2 tadi mama balik kekampung bersama adik mama untuk melawat arwah yang akan dikebumikan 9am !!..
balik dari kampung mama menyambung projek mama..hu2x..hanya ini yang dapat mama hasilkan !!..idea tak mari !!!.. :(


** bunga yang berjaya dihasilkan tadi.. **


TETIBA JE..

`IF U LUV SOMEONE, PUT THEIR NAME IN A CIRCLE INSTEAD OF A HEART, BECAUSE HEARTS CAN BREAK, BUT CIRCLES GO ON FOREVER`


** MASIH DALAM MOOD `GEMERSIK KALBU` **

16 comments:

Deru Ombak said...

Salam ..
Panda menggubah.. Cantiikkk. :)

teratai said...

itu idea x mari....dah cantik! kalau idea melambak pasti marbeles:)

takziah utk keluarga arwah...semoga ditempatkan dlm kalangan org beriman,alfatihah

Shaiful Zaidi said...

salam takziah mama
gubahan bunga yg menarik oleh mama..

Salina said...

cantik la gubahan mama..ambik temapahn ke akak?

..::..aRe-Na..::.. said...

al-fatihah tuk arwah..ramai yg pergi mengadapNYA kan mama kan beberapa ari ni...semoga arwah ditempatkn dikalangan org2 yang beriman...apapun mama..siyes gubahan mama kat ats ni memang cantik sgt..pandai mama gubah...:-)

Acik Erna said...

Assalam mama..alfatihah buat yang telah pergi.
mama memang beseni la tiap kali mama letak gambar gubahan yang mama buat acik terpikat..cantik..
acik memang fail dalam kerja2 seni ni.

Juliet_iRa~" said...

al fatihah buat arwah..

wah mama ada bakat la gubah bunga..:)

cantikk

So Shy Lady said...

al fatihah n takziah buat klga arwah... baca paper 2, 3 hari ni mmng byk laporan kmatian. moga bri k insafn pd kita


cantik la hsil kj mama...tetiba tringat mak sy, diapun suka gubah bunga ;D

L said...

rjin mama gubah eh.. huuuu boleh wat kedai guba bunga nih.. huu

jom renung2 sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

Rain said...

semoga roh arwah dicucuri rahmat Allah..

cantik la gubahan mama! masih cakap tak ada idea? kalu ada idea. lagi cun melecun la tu hehe

Fabulous Me said...

Alfatihah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dulu mak ila sellau gak mengubah bunga..

idasm said...

alfatihah.

minat kita sama kak.. gubah menggubah.. hehe..

Belalang hijau Perisik said...

al-fatihah utk arwah...

ok la tu mama, xde idea pun leh gubah cantik2 lagi... hehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

AlFatihah.....

Untuk sapa bunga tu Ma?

Farah Adila said...

Salam takziah mama.