My Lovely Friends..

Saturday, January 28, 2012

** TERPAKSA MELEPASKAN..

selamat malam semua..


`menghitung hari seakan ada kesedihan dan kegembiraan yang terpaksa disimpan..
masih tak pasti kerana diantara kegembiraan terselit sebuah rindu tentang masa lalu..
sekejap lagi terpaksa melepaskan dia dalam rela !!!..itulah hakikat kehidupan..hu2x..
semuga kebahagian akan jadi milik dia selama2nya`.. amin..


 ** ehem..apasal mama asyik merapu ni?...hukk2x..

24 comments:

Belalang hijau Perisik said...

hehehe pasal cik N ke ni mama?
dulu2 mama Belalang pun cakap mcm ni time kakak belalang nak kawen :)

Fabulous Me said...

Heheheh kasih seorang ibu. Kakak ain bru2 ni rela dlm paksa melepaskan anak dia yg tak pernah bpisah pergi ke mrsm baling. Sayang nye sampai demam2 kakak ain. Anak buah pon same. Homesick. Kakak ain siap ckp 'dik, now i know mcmane mak kite rase dlu' huhuhuhu what comes around goes around.. tpi alhamdulillah ain diberi rezeki walaupon dah berumah tangga masih dekat dgn mak. alhamdulillah sangat2..

Mama sabar ye? Dia tetap anak mama.. :)

Deru Ombak said...

Hi Puan,,
Tiba masa melepaskan.. Saya faham, kerana sudah melaluinya.

ainnoraini said...

Jgn la sedih2 mama ye...
Nnt bertambah bilangan ahli keluarga mamakan...

myni2110 said...

nih cte gembira nih..jd tangisan tuh pasti tangisan kegembiraan ^^

Melati Qistyna's Mummy said...

Bulan 6 kan Ma.... Dh strt buat persiapan ke?

Salina said...

sabar ye mama..begitulah naluri seorang ibu..

teratai said...

utk membina masjid tu ...alhamdulillah:)sudah semestinya dlm sedih ada gembira

..::..aRe-Na..::.. said...

apesal ni mama..hehehe..x pe jgn sedih2 tau mama...

Acik Erna said...

assalam mama..terpaksarela melepaskan jugak bila dah sampai masa dan ketikanya.

suri solehah said...

mama,bila baca mama coret tu,,terpikir sendiri,masA ibu melalui saat ini....

Papa Mifz said...

takmo la sedih2...huhu

ashamami said...

mama...semua akan merasai nye sebagaimana mak kita merasai nye semasa melepaskan kita di hari perkahwinan kita dulu...mmg sedey...namun tetap mendoakan kebahagiaan...tapi mama sorang yang tabah n cekal...so kami semua tahu mama mmg boleh melepaskannye dgn lapang dada...

Mak lagenda said...

Kita sama2 melalui perasaan yg sama kan ma. GEMBIRA sgt2 dgn apa yg bakal hadir tp dlm masa yg sama kita terpaksa melalui kesedihan.

P/s: Mcm ni lah perasaan LM masa along dpt tawaran ke hostel tuh!

Anonymous said...

janganlah sedih2 mama..itulah hakikat hidup..

stellaizz said...

sabar ye mama ...miss u mama

dhiera said...

ada seseorang disebalik kain. anak mama ke? berkahwin? bertunang?

L said...

anak dah kawin dah ker?? huhu

jom hayati..=)
lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html

Shaiful Zaidi said...

salam mama...
itulah realiti sebuah kahidupan yang sesiapa sahaja akan hadapi..
mama nak dapat menantu ka?

MaryaYusof said...

Mesti sedihkan sb anak yg dikandung dan dibesarkan bertahun-tahun sudah menjd kepunyaan org... takpe lah mama doakan sahaja yg terbaik :)

el said...

alahai mama..jgn emo2 ok.
anak nak kawin tu should be happy..hehehe
jgn mama yg kawin sudah muahahaha

kakyon said...

salam mama..
itulah yg akk rasa..huhuh
bertahun menbesarkannya..sekelpi mata menjadi milik org. hatinya terbelah dua sudah..huhhu

syiela said...

sabar mama... pasti lepas ni mama bertambah bahagia dgn adanya ahli baru :)

Juliet_iRa~" said...

anak mama nikah dah yea?hee..hati seorang ibu..nt time ira, mak ira pon mcm mama juga kot..hee :)

insya-Allah anak mama akan sentiasa mengingati n menghargai jasa mama sbg ibunya y tsayang..tabahkan hati mama!