My Lovely Friends..

Friday, January 6, 2012

** KALAULAH MEREKA BOLIH BERBICARA.. ;)

Assalamualaikum dan salam jumaat semua..
Hari ni mama keseorangan lagi..hu2x..en hb masih diluar kawasan..arrrgggghhh !!!..banyak sangat masa lapang sampai tak tahu nak buat apa?..diwaktu2 begini fikiran mula merapu..terfikir `itu dan ini` !!..bukan terfikir pasal `en`. tu ..ehem`kerana rindu telah padam` !!..ha2x..abaikan je ayat yg agak berapi  ni !!..sebenarnya sekarang ni mama sedang memandang 5 ekor kucing mama yang diletakan didalam sangkar diluar rumah..mesti gawat kalaulah mereka bolih berkata2..ada jugak teman mama nak berbual kan?..ha2x.. (ayat2 orang yang bosan giler) !!!.. ;)



MEH DENGAR APA YANG MEREKA BICARAKAN !!!..ha2x..


ini bukan kucing mama tau !!!.







** semua pic.dicilok dr en.google.**

24 comments:

luahfikiran ... mari kita said...

SALAM,
Suka kucing .

ieja amieja said...

salam ceria mama..
pepagi lagi mama dah melawak ngan kucing la ye..seandainyer kucing mama boleh berkata2, rasanyer terkejut beruk mama pagi2 ni..

KhaiRin - anies said...

hahahahha
lawak la mama...
kalu leh ckp pe slh nyer hehehe

nazirah said...

hehe tu la mama.. semenjak nikky arnab cci tu dah melahirkan cci tingin la kalau la si nikky tu bole bercakap kan apa yang die rasa sakit ke.. ape ke aishh

Ros said...

Salam mama,

Memang lucu lah mama ni...kalau kucing2 ni semua boleh bercakap,rasanya pengsan dah mama pagi2 ni...he.he.he.....

dhiera said...

kalau kucing2 tu boleh cakap, tak ada la mama bosan sungguh gaya gini!

Melati Qistyna's Mummy said...

Nyalakan balik apa yg padam tu Ma.... :)

Kakzakie said...

Kucing yg diluar tu kalau pandai berbicara mesti dia kata - mama saya tak mahu dikurung...:)

syiela said...

hehehhe.. mesti mama tak kering gusi nanti.. asyik buat lawak ja ngan kucing... nasib dorang blh mengiau je

el said...

hahahah sabo jelah...

Mak lagenda said...

kalau la mereka bole berbicara, LM lah yg larik dulu!! Hihihi

Daddylicious said...

kalau bisa bicara ...kecoh dibuatnya...hehe

Juliet_iRa~" said...

heee...kesian mama boring ea...

jom la dtg jalan umah ira boleh borak2..hee..ira pon boring..keke
mcm la rumah kita dekat ek..;p

Kotak Mancis said...

jaga2... kang kucing betul2 cakap lari tak cukup tanah pulak... hahahhahahaaaa

Ibu Lala said...

Alah tomey tomey...

Anonymous said...

mama kan pandai bercakap dgn kucing..

za said...

Mama... Aisy Syamil suka sangat tengok kucing mama.. kalau lalu depan umah mama mesti dia cakap 'rumah ....' banyak miooww...bessyor sangat miow ...' 'Aisy nak datang umah ....'
Itu lah die si Aisy Syamil yang keletah.

Farah Adila said...

Meh farah ceriakan mama...klu mama boring:)

Dalila Hamid said...

ala mama.... jgn la sedih2.... dela sendiri klau suami outstation mmg hati ni sayu ja... mula2 rindu pastu boleh hilang rindu... sejuk camtu ja..hhaaa ....tgok tv pun leh nangis.. maklumlah sunyi msh berdua smpi skrg.... jgn kata kucing dgn dinding rumah pun dela boleh sembang..hhee... last2 berchat dgm kawan2... itu ja yg boleh buat

Papa Mifz said...

calarkan sofa tak pasal2 masuk penjara...muahaha

srikandi cinta said...

hehe.. comel kucing kucing tu ,, :)

JMR said...

best gk kalau mereka tu boleh cakap..

jgn smpai mereka pon boleh tulis blog gk..kihkihkih

NURUL ASHIKIN said...

SAYA TDUR DENGAN KUCING ADA 7 EKOR...ahaha meriahkan

MaryaYusof said...

Peminat tegar kucing ye... klau mrk bole berckp sronoklah ek..Salam kenal & follow~.