My Lovely Friends..

Friday, January 13, 2012

** `HEPI BEZDAY 12 JAN & 13 JAN`..

ASSALAMUALAIKUM ..



~~~~~~`HEPI BEZDAY` BUAT ADIK (liza) & ADIK IPAR MAMA (razman)~~~~~~~~       
                                                    luv both of u..

            ( SEMUGA BERBAHAGIA HINGGA KEAKHIR HAYAT )..AMIN...


HARI JADI MEREKA BERBEZA SEHARI SAHAJA  !!!.. ;)
*******************************************************************
                      `12 JAN 2012 - RAZMAN`...

                       `13 JAN 2012 - LIZA`...



`BUAH CINTA MEREKA`...OYA & ZAHRA..ha2x..bolih gitu?..
oya

zahra

**  adik mama & family stay kat kelantan..hu2x..**


23 comments:

nazirah said...

wah bestnye mama hari jadi dorang beza sehari je sweeett huhu .. ape pun heppy besday tuk adik dan adik ipar mama tu ye.. smg pnjg umr mrh rzki. comel betul anak2 dorangg eee geraammm ;)

Fabulous Me said...

Happy birthday buat mereka.. Smoga pjg umur murah rejki.

Heheheh teringat arwah aunty ain yg bru meninggal 1thn lbih yg lpas.. Bday die 1jan same dgn suami nye. The only aunty yg ain ade :) now suami die dah kwin lain pon :( huhuhuhu..

KhaiRin - anies said...

happy birthday...

tu ke kek nyer mama? hehehe

ainnoraini said...

Hepi besday...comeynya anak buah mama tuu....

Juliet_iRa~" said...

happy birthday utk adik dan ipar mama..hee :)

comelnyaaa anak diorang..alololo..

mama dok mn?

Mak lagenda said...

eh eh..sama plak bezday 13hb tu mcm bezday meisya. Esok 14 Jan plak bezday anak sedara LM..niway, hepi bezday buat anak sedara mama yeh!

Papa Mifz said...

cantek anak2 buah mama...:)

Rain said...

comel sangat sangat amat sangat!

selamat ulang tahun kelahiran buat adik & adik ipar mama.. semoga Allah menurunkan barakah buat mereka sekeluarga.

buat mama dan keluarga juga, semoga dirahmati Allah selalu.. jaga kesihatan ya mama :)

Farah Adila said...

happy bufday...same la ngan bufday adik farah:)

Dalila Hamid said...

hepy besday utk mmereka berdua... alahai...comelnya.. geram

Liza said...

tq kak ani for the birthday wish..!! hehehe...tima kacih juga pd kawan2 mama norlara yg wish bday pd kami!!!

Ros said...

Salam mama aini,

Selamat hari lahir buat Razman dan Liza,semoga di berkati Allah dan dikurniakan yang baik2 saja dariNya....

Amie said...

bestnya... boleh sambut serentak! happy birthday untuk mereka...moga panjang umur, murah rezeki dan jangan lupa senyum selalu.

teratai said...

Boleh buat sambutan serentak, jimat kos,he,he...

anyway, semoga panjang umur, murah rezeki n sihat2 selalu:)

suri solehah said...

comeinya nak dara sapa ni?

el said...

el ngan en. somi beza 4hari je mama
so save skit nak beli kek..muahahaha

hepi besday to both of them smoga bahagia :)

Melati Qistyna's Mummy said...

Mcm Abg ipo abby ngan wife dia... 13 ngan 14 feb ni....hehehe

Espy besday to both of them

ieja amieja said...

hepi besday buat dorang mama..
besday ieja yg br je lps ni seminggu je beza ngan ank dara ieja..lissa 2 hari lps..huhu..besday c.abg plk seminggu jgk beza ngan ank lelaki ieja bln jun nnt,,eronik kan..dan yg plg best besday lissa 11hb,iman 12 hb..cuma bulan yg pompuan ikut mama dia(jan)yg lelaki ikut ayah dia jun..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak ila tgok gambar no 2 tue dia cakap "mama nak patung tue jugak!"

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama...besday sama,beh kan mama kan..
chomei betui ank2 buah mama tuh..geram nengoknyer...

Shaiful Zaidi said...

comelnya ohya dan zahra..

Juliet_iRa~" said...

mama..hee..

ira da tahu sekolah..nsb xdpt kat area p/klang..kalo x, leh tumpang rumah mama..heee

kakyon said...

sama nama plak OYA.
chomey nya anak buah mama..