My Lovely Friends..

Tuesday, January 10, 2012

** PILIHAN SELASA..gemersik kalbu, vanilla coklat @ bicara hati?..hu2x..

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
Dua tiga hari ni mama dilanda ke`bzzzz`an terlampau..huk2x..sibuk menguruskan `itu ini` !!!..hikk2x..kalah wakil rakyat kau !!..dalam dok bzzz2x tu, sempat jugak melayan tv..cuma tak sempat je nak update entry ..hukk2x..
Hari ni selasa..semalam tengah tak gemersik kalbu?..citer ni tiap2 hari isnin-khamis main kat TV3..cuma masanya tak berapa nak sesuai dari 7pm-8pm !!!..hu2x..cerita ni macam slow2x gitu !!..hikkk2x..tapi kerana mama ni jiwang orangnya..tetap layan jugak !!..ha2x..


`gemersik kalbu` 7pm-8pm setiap isnin -khamis TV3..


Malam ni jangan lupa layan vanilla coklat kat TV3 juga 9pm-10pm..citer ni buat kita cergas sikit..ha2x.mama suka tenguk izara aisyah bergaduh dengan aiman mentor 5 dalam citer tu !!! sweet sangat diaorang ni..`teringat mama pernah bergaduh kerana seseorang`..isskkk2x..ha2x..
Sesiapa yang ada 2 tv kat rumah..untunglah kerana ari ni juga kat astro ada bisikan kalbu..ia disiarkan diastro prima 9pm-10pm..sama waktu dgn vanilla coklat !!!..heronya shanaaz ahmad..hukk2x..mama tgk citer ni masa iklan diTV3..hikk2x..bole gitu?..kenapa citer vanilla coklat & bicara hati astro..hampir sama..mereka juga bergaduh  waktu mula2 jumpa..hukk2x..sama pulak idea penulis kedua2 citer ni..i`m sorry ... :)


`vanilla coklat` 9pm-10pm TV3 setiap selasa..`izara aishah & aiman mentor5..


`bicara hati` 9pm-10pm astro prima setiap selasa..`sharnaaz ahmad & kris cempaka`..


jangan lupa tau layan semua citer2 ni..orang2 yang terperap dirumah seperti mama ni ..inilah caranya untuk menghilangkan stress !!!..ha2x..kau ada ?..
Ehem..ehem..bilalah agaknya dapat beli satu lagi tv..mama nk letakkan sebelah menyebelah..mama nak layan 2 citer dalam satu masa !!!..hikk2x..vanilla coklat TV3 & bicara hati ASTRO PRIMA..tapikan..kena melanggan lagi satu astro hukk2x..Tamaknya kan..ha2x..

23 comments:

ainnoraini said...

best ye mama...tapi saya ni tak sempat nak tengok citer ni...balik rumah mcm2 keje nak buat nnt kalau dah tertengok melekat pulak depan tv...

suri solehah said...

akak suka tengok bicara hati tu..ti pun baru perasan masa episd seploh dah huhu

Papa Mifz said...

dah lamo tak berkesempatan nak tgk drama2 mcm nih...huhu

Dalila Hamid said...

amboi... mama.. tgok tv smpai teringat kenangan lama pulak... prnah gaduh dgn siapa tu... ??? hhheee

KhaiRin - anies said...

vanila coklat!
sbb x suka ayu raudha hehehee

Fabulous Me said...

Tu dia mama.. Drama queen. Sama mcm mak sy.. Hikhikhikhik..

Mama sihat? Ain pon kurang on9 sbb hubby cuti lame hari tuh.. So byk ke sne ke mari setle kan hal2 biase :) Mama take care

Juliet_iRa~" said...

wah mama sampai nk beli lagi 1 tv tu..heee

ira pon tgk gak gemersik kalbu tu..tp aah la cte dia mcm slow sikit..:)

Bayu Senja said...

Wah..skang macam2 tajuk drama ek...nampak sgt da lama tak tgk tv ak hak hak..

Mak Lagenda said...

amboi mamaaaaaaa...semua drama nak bolot tgk yeh?? Ahahaha..

Belalang hijau Perisik said...

mrs.belalang nak tgk bicara hati...
tp dia terlupa td... buka2 dah tulis nama abis dah...

hahaha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

takut nak follow citer bersiri hazab nak tunggu2 haha

mummysyafie said...

salam mama, citer Vanilla Coklat tu nor suka layan. yang gemersik kalbu tu baru semalam tengok. lately sibuk tak bleh nak balik sharp pkl 7. tapi novel dah ada dalam tangan..hihi..layan novel je la nanti

Ros said...

Salam mama aini,

Syoknya mama boleh dok layan drama2 TV ni....Kak Ros buat masa la ni,satu drama pun tak dan nak tengok...

dhiera said...

mama, tiga2 cerita ni saya tak tgk~

ieja amieja said...

mama dah mcm jual iklan la plk..hahaha..
ieja lyn jgk vanila coklat tu..tp lps tgk karma tv9..

ashrafi said...

Assalamualaikum.

Sudah lama saya tidak melayan tv. Ketinggalan rupanya.

nazirah said...

tu la sume cite best2kan
smpi da tak terlayan da..
nk tgok mana satu .. hehe..
tp bgslah bnyk da drama2 melayu kt tv skang kan mama

wahida said...

amboi mama, sampai nak letak tv sebelah menyebelah...tak menahan...ekekekek...

mama, tapi saya tak minat la ayu raudhah la mama..lakonan dia pun kaku la...huhu...

Kakzakie said...

Seronok kalau dapat melayan tv ye.... kakak dah biasa tak menonton kalau hari sekolah...

WuMing said...

Wakil rakyat buat-buat sibuk saja..

So Shy Lady said...

haha tamak nya... tp drama mlayu skrg ni mmng best2 kan, mama. malangnya, sy jrg tngok. ank2 conquer TV T.T

Juliet_iRa~" said...

mama..smlm ira tgk vanilla coklat juga..hee diorang kena g honeymoon pastu bersambung plak..;p

pss : aah mama..selangor tp xtau lagi daerah mana..uhuu..esok atau lusa br tau sek..

kakyon said...

bestnya..klau dpt layan tv selalu..:)