My Lovely Friends..

Wednesday, January 18, 2012

** TERIMA KASIH anies @ khairin..

Selamat malam semua..hukk2x..malam2 ni baru mama terjenguk.. :)
sorilah semenjak dua menjak ni `bzzzz` semacam je mama ni !!!. pagi tadi terkejar2 :)

tetiba...ehem tak sabar nak tunggu oct ni !!!..ha2x..


**********************************************************************************
Petang semalam  mama terima kiriman dari anies.. aniesandyou.blogspot.com..hadiah  untuk `GA` rahsia yang mama menangi ari tu !!!.. terima kasih anies  @ khairin !!!..terima kasih juga sudi jadi sahabat maya mama..hu2x..
meh layan hadiah `GA` yang dikirimkan olih anies !!!..:)


`sampul surat` dari anies.. :)
penanda buku, name card & suatu coretan ringkas..
ehem saja mama snap n/card tu jauh2..ha2x..takut anies marah mama..kat situ ada tulis no:hp anies..siapa bolih teka apa no.nya?. ha2x...matilah mama kalau u all bolih baca no hp kat n/card tu !!!.. :)


sticker `i luv ana muslim`..
novel `kasih ana`..
key chain comil, `gadis bertudung pink`..hikk2x..


**  BUAT ANIES . salam sayang & `terima kasih atas hadiah yang anies kirimkan buat mama..hu2x.. terharu sangat2 mama..semuga persahabatan maya kita berkekalan hingga akhir hayat mama !!!..insyaallah..MEH  KITA JENJALAN KE BLOG ANIES !!..aniesandyou.blogspot.com..


** BUAT SEMUA SAHABAT MAYA & SILENT READERS..thanks a lot & luv both of u !!!..

19 comments:

Fabulous Me said...

Wah best adiah!!!!!!!!

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama...wah dpt adiah..menarik tuh,cantikk...:-)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

cubalah contest offline pulak mana tau boleh menang hadiah besar

hayatunfadzila said...

Aslkm....Tahniah Mama..=)

Mak lagenda said...

Suka mama bila dapat penanda buku kan ma...nanti bila baca novel, leh arr guna penanda buku comel tuh

el said...

wahh mama dpt adiah GA eh..comel2 adiah dia..hehehe
eh eh mama nak ke mana oct ni..fly ke mn plak tu..nti belikan gift kat el ye

Papa Mifz said...

seronok kan dpt hadiah dr blogger2 yg lain...:)

Acik Erna said...

mamaaini..seronok kan bila dapat hadiah dari teman blogger..

WuMing said...

Tahniah laa....

Run Away said...

datang jenguk mama...;d...best nyer dpt adiah...;d

kakyon said...

salam mama..
wah menang hadiah!..

Melati Qistyna's Mummy said...

Tahniah Ma.... Errr apa yg Ada bulan Oct? Ehehehe

stellaizz said...

wahhh seronok lahhh mama..apa pon miss u mama muaaahhhhhh

ieja amieja said...

salam mama..

apapun hadiahnyer, rasa ikhlas dan jalinan yg dihulur itu yg lbh penting kan mama..ieja pun dah dpt dah..samalah kita..thanx pd anies yg sudi bg hadiah GA tuh..

eddie said...

syok nye org dpt hadiah...kita xde pon...hahaha

Ros said...

Salam mama,

Wah....tahniah la mama.. dapat hadiah dari Anies ya......syoknya....

Farah Adila said...

asmekom mama...
tahniah mama...:)

Juliet_iRa~" said...

mama..nak juga..hee

oya said...

Bestnye hadiah tu Mak Long..! Bagi Oya je laa.. Terutama key chain tuu....!!! Hehehehe..