My Lovely Friends..

Tuesday, January 24, 2012

** `HAPPY ENGAGEMENT` ...Naz & zakwan

assalamualaikum dan selamat bercuti semua..

`so sweet`..

ehem..sempena cuti chinese new year yang panjang ni..ramai yang mengambil kesempatan mengadakan majlis, termasuk berkahwin dan bertunang..
pada 22 jan 2012 lepas..seorang blogger famous, cantik & comil `naz` dari klang s`gor...`wwwcahayacintailahi.blogspot.com`
juga telah mengadakan majlis pertunangan..tapi disebabkan en.hb berada diluar kawasan mama tak dapat menghadirkan diri kemajlisnya !!..hu2x..
buat naz & zakwan..`happy engagement` dear..semuga berkekalan hingga kepelamin.. :)
mama sentiasa mendoakan semuga naz & zakwan berbahagia hingga keakhir hayat..amin..
mama bersyukur dapat berkenalan dengan naz dan tunangnya ni..mereka tak sombong waktu berjumpa buat pertama kalinya dirumah mama pada aidil fitri yang lalu.terharu bila dia sudi berkunjung kerumah mama..hu2x..
anak mama hanya seorang !!!..naz & tunang juga dah jadi seperti anak mama sekarang ni..ehem ada sesiapa lagi tak nak jadi anak mama?..hikk2x..



** naz..maaf ya mama dah cilok pic.pertunangan naz dari FB naz..hu2x..**

21 comments:

Deru Ombak said...

Ehemz Lara..
Banyak kenduri eik cuti CNY ni.. Saya habiskan masa dikampung dua hari dan dirumah dua hari. Overhaul rumah sampai sakit2 pinggang.. Hehehe..

Belalang hijau Perisik said...

owh cci dah tunang ek?
tahniah... jap nak singgah blog dia pulak :P

Shaiful Zaidi said...

salam mama
slmt bertunang buat naz & zakwan

dhiera said...

warna gold~ cantik!

Melati Qistyna's Mummy said...

Selamat bertunang buat mereka....


Errr, mama nak x kitaorg jadi anak hangkat mama.... Kekekekeke

qamarguyz said...

salam ziarah mama..
h0e r u?
dah lam kita tak bersua..huhu..
nyway betul laa..
cuti raya cina ni ramai betul yg ambil kesempatan untuk berkahwin..penat urus kenduri kendara pun belum hilang lagi nie

teratai said...

selamat bertunang!

anak tak boleh sbb terlebih usia,apakata mama aini jadi adik kak boleh?

Acik Erna said...

Tahniah dan selamat bertunang buat naz.

Mak lagenda said...

Tahniah dan selamat bertunang buat pasangan tuh. Mama tanya sape lg nk jd anak mama...???

Mama nak tak ke anak angkat yg cantek, gojes, meletups nih mama?? *tadah muntah*

hihihihi...joke je ma, What eva it is, LM still love u dan sentiasa mendoakan kesejahteraan mama! Love u ma!!

..::..aRe-Na..::.. said...

salam mama..selamat btunang buat pasangan cantek manis kat ats ni...ramai kan yg buat majlis sempena cuti ni...ehh mama...leh jugak la yer klu ana pun menumpang kasih hehehhee...............nak jugak tuh ekeikeikeii.....

Kakzakie said...

Satu je anak mama ye? Alahai kalau kakak yg satu nie rasa sunyi bebar apa lagilah kalau satu je....

Farah Adila said...

Farah nk jd ank mama bole ke?:)
love u mama,take care.

nazirah said...

mama tanx so much ek sbb buat entry tuk naz.
sbb wish kat naz.. tanx mama... sbb sponsor
salah satu hantaran gak .. naz pun da anggap
mama mcm mama naz sndiri love u mamaaaa ;))

idasm said...

tahniah buat naz & zakwan. selamat bertunang. semoga kekal selamanya.

dh offer tu... sure ramai aje yg mahu... ekeke...

MaryaYusof said...

Tahniah pd naz & zakwan smoga mereka kekal ke jinjang pelamin seterusnya selama hayat dikandung badan :)

Saya nak jd anak mama jugak lah, boleh? hehehe

Papa Mifz said...

tunang ke tuh..dah mcm perkhawinan jer..:)

ieja amieja said...

sy nak mama..hehhe..
semoga ikatan mereka berkekalan hingga akhir hayat nnt..insyallah

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amana&arief boleh ke??

Run Away said...

semuga pasangan pengantin bahagia untuk selamanya...;d...cantik kan pasangan pengantin mama...;d

Juliet_iRa~" said...

wah taniah naz..hee..:)

ira nak jd anak mama..ngeee

Deru Ombak said...

Salam Mama Aini..
sekiranya ada kelapangan sila baca di blog saya..
Saya ada TAG Puan.

http://deruombak.blogspot.com/tentang-dia-saya-dan-mereka/