My Lovely Friends..

Wednesday, January 11, 2012

** `GA` PERTAMA DARI ANIES.. ;)

ASSALAMUALAIKUM  DAN SELAMAT MALAM BUAT SEMUA..

Hari ni seperti selalu mama BW..tapi lambat sikit sejak kebelakangan ni..hukk2x..bzzz u !!!ehem..ehem..sori ya, mama selalu je lambat balas komen2 dan terjah entry u all..hu2x..
pagi tadi mama ke`entry anies`. terkejut beruk mama !!!..ha2x..anies beritahu mama n ieja menang `GA`, setahu mama dia tak pernah buat `GA` pun..rupa2nya entry yang dia buat ari tu ada `GA`..anies saja nak bagi kejutan dia tak beritahu, lain dari yang lain anies ni !!!..he2x...mama selalu ke`entry dia` dan dia pun selalu ke`entry mama`..anies juga adalah antara `kawan2 maya` mama yang sangat sporting..




anies buat entry  dan suruh  cari yang mana gambar dia masa sekolah rendah?..hikk2x..mama pun saja teka2..tak sangka betul jawapan mama..ehem rezeki mama.. :)
ini baru kali pertama mama menang `GA`..excited sangat..hu2x..



BUAT ANIES..THANKS A LOT ATAS `GA` YANG DIBERIKAN BUAT MAMA..TERHARU MAMA..sob2x..luv u ..muahhh2x..
BUAT YANG BELUM PERNAH KEBLOG ANIES..aniesandyou.blogspot.com sila-sila keblog anies yg cute & comel tu..macam2 ada kat sana..




** juga buat kawan2 maya mama & silent readers..thanks atas sokongan yg diberikan..hu2x..sayang u all semua..

19 comments:

Shaiful Zaidi said...

Salam..tahniah mama.

Ichsan Afriadi said...

Tahniah ma :D

Papa Mifz said...

tahniah...:)

Absolutely Me said...
This comment has been removed by the author.
Absolutely Me said...

Tahniah

Melati Qistyna's Mummy said...

Ahahaha....tahniah Ma, Ada gak mama mendapat..... Abby lom penah ... Hehehehe

dhiera said...

wiwitt!! ni GA surprise ni~ best ye

KhaiRin - anies said...

tahniah mama!
nnt check email tau!
nk alamat umah..

ummiarissa said...

bertuah...nilah tuah manusia yang kita tak tahu..

hayatunfadzila said...

wahhhh!!!kagumnye....tahniah Mama..=)

MaryaYusof said...

Tahniah, mama...mmg terrorlah mama...heheehe

Dalila Hamid said...

tahniah.... terrorlah mama ni.. :)

idasm said...

tahniah. terer mama meneka yea...

muchukz said...

wah .. terror la mama . tahniah !

Ros said...

Salam mama aini,

Tahniah la mama....syoknya dapat hadiah kan....

Fabulous Me said...

Yeaayyy menang.. Hebakkkk Ma

Juliet_iRa~" said...

mama! tahniahh..he

ira da tgk dl dr blog anies..hee

nt mama update hadiah tau!;p

So Shy Lady said...

wah hebakkk tuuuu...best n trasa lain sgt klau dpt hadiah dr kwn blogger ni ;D

kakyon said...

tahniah mama..