My Lovely Friends..

Friday, December 16, 2011

** ALAHAI POLKADOT..

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM JUMAAT SEMUA..

sekarang ni trend fesyen polkadot dah kembali lagi..sebenarnya fesyen ni dah pernah dikeluarkan dulu tapi tak sepopular seperti sekarang !!!..ha2x..kat mana2 mesti jumpa orang pakai baju polkadot ni !!!.u all ada baju tu?..mama dulu pernah pakai baju kurung polkadot..bila dah obes ni, baju tu simpan kat stor.. sebab dah tak muat..ha2x..
bila rumah diserang puteri aritu..habis baju2 mama yang disimpan di stor tu dimusnahkan olih puteri durjana itu !!..hu2x.. psttt..sila check rumah u all semua lepas ni, siapa kata anai2 tak serang rumah batu ?...


image ini dicilok dr en.google..




kali ni fesyen polkadot bertambah meriah dengan lahirnya menu baru..he2x..`apam polkadot`..
dulu2 takde pun apam polkadot ni !!!..tapi mama tak pernah pun mencuba membuat apam polkadot ni...`kemalasan melanda hidup mama`..hu2x.


ini lah apam polkadot yg mula2 dikeluarkan..(cilok dr en.google juga)..




dan kini ia telah di up gradekan..cantik tak polkadot lady bird yang seseorang bagi kat mama semalam? rasa sayang pulak nak makan !!!.. :) yang lain mama dah telan..tetiba teringat nak snap pic.utk buat blog..inilah polkadot yang tinggal hanya 3 biji sahaja..hu2...kuatnya selera makan mama kebelakangan ini..






** ada sesiapa nak anta apam polkadot lagi kat rumah mama?..he2x...

19 comments:

wahida said...

mmg trend sekarang kan mama...kain cotton polkadot pun byk dijual skang ni...

KhaiRin said...

mama, wat kn apam polkadot tu bleh utk sy.. hehehehehe acah je

Sharifah Nadzarah said...

TREND MAMA...CANTIK APAM TU...

Fabulous Me said...

comelnyeeee..

So Shy Lady said...

tbkenan kain cotton corak polka dot tp blum bli lg

wah design apam tbaru ke tu mcm ladybird la plak

kakyon said...

skrng memang fofular corak polkadot ni. seingat akk..akk yg mulakan jual kotton polkadot di blog akk..sngt laris.skrng dh bnyk djual merata kedai..hihi

Amie said...

Hai Mama Nur Sara,
cantik apa corak polkadot tu...
rajinnya mengapam polkadot ye, siap dengan ladybird

naga said...

Corak polkadot memang cantik, sikit ari lagi ada la fesyen rambut warna polkadot.

Acik Erna said...

mama maaf la..tak dapat nak antar..sebab acik beum pernah buat..he he

Juliet_iRa~" said...

tu la..mak ira ckp trend polka dot tu dah keluar blk..heeee ;p

ira br nak wat apam tu esok sbb nak bw g knduri umah p.ngah kat seremban..heeee ;p

Mama Adam said...

Cantik. Corak lama hidup balik. Dulu ada dah baju polcadot. Sekarng boleh pakai balik :)

Dalila Hamid said...

skrang mmg trend polkadot.... baju, kasut, tudung... kuih pun ada... mcm2

Suhaime said...

Salam kenal...kunjungan kali pertama.

Polkadot... memang saya minat sangat. Sekarang dah keluar balik.

Cik CT said...

singgah kembali mama.alolo,comelnya ladybird.sayang nk mkn.

idasm said...

comel je apam polkadot tu... canggih n kreatif manusia sekarang...

teratai said...

betullah sekarang trend polkadot, anak saya pun ada sehelai selendang/pashmina polkadot warna pink-hitam!

farah adila said...

hehehe..comel,
mat mlm mama,sorry bru sekarang farah dpt melawat mama...farah bz,pastu ada hal sikit

dhiera said...

mama, kenapa comel sangat apam polka dot tu? bentuk ladybird~

nazirah said...

wah mama nak apam pOlkadOt bole hehe
dtg uma mama ek .. ngeee comel je ..
tu la skarng ni polkadot dah popular
sgt kan mama hee ;)