My Lovely Friends..

Saturday, December 3, 2011

** SEPI ITU INDAH..

ASSALAMUALAIKUM ..
dan salam hujung minggu juga dari mama..kemana hari ni?..mama seperti selalu, terperap dirumah kerana en.papa tak balik lagi..hu2x..agaknya dia dah lupa jalan utk balik kerumah !!!..ha2x.. 
semalam ada orang ajak mama ke alamanda tgk `ombak rindu`..mama takmo..malas pulak nak kacau my auntie, anak & bakal menantu dia !!..
hari ni `cik n`sibuk bershopping !!..mama yang arahkan dia ..dan hujung2 minggu ni ada banyak jemputan..kerana en.papa takde tak semua jemputan dapat mama penuhi !!..ari ni mama kedewan yg dekat dengan rumah mama ni..ada pengantin anak jiran mama..nasib baik satu kawasan sahaja..mama jalan kaki je..
bila seorang kat rumah ni..macam2 idea datang..tangan gatal nak buat benda2..rupanya `SEPI ITU INDAH`!!!..sebab hari ni mama dapat buat 2 bakul hiasan..kalau en.papa ada kat rumah idea tak datang pulak !!..dalam duduk keseorangan ni terhasil lah idea merapu ni !!!..tetiba rumah dah macam kedai bunga pulak !!.. :)


hari ni dapat hiaskan 2 bakul, selepas hias satu basikal aritu..hu2x.mama suka siapkan sesuatu brg tu awal2..mama tak suka buat kerja last minute !!..




18 comments:

ashamami said...

Betul mama...SEPI ITU MMG INDAH. walau mama dok sorang diri tapi mama harus ingat ramai insan2 yg menjadi follower mama sering mengintai blog mama n tak kira masa...dan sentiasa mendoa kan mama.

Melati Qistyna's Mummy said...

Ma, kalau dh mcm kedai bunge, pos2 kan lah ke cheras.... :D

Acik Erna said...

mama..baru tau sepi itu indah ye..
tapi acik ni penakut sikit..mesti nak ada kawan dirumah..

3DDiE® said...

ada bakat terpendam jgak rupanya...ha3

Belalang Hijau said...

pandai mama menterjemahkan sepi sorg2 tu dgn hasil tangan yang cantik :)

♥Putri ilyanie♥ said...

wah.. mama pandai wat gubah2 ye.. t Putri kahwin mama blh la watkan.. heee.. tpi xtau bile...

kakyon said...

berbakat mama ni.chantek tu!..
bila sepi..memang bnyk idea datang..idea tulis n3 blog pun ye jugak..

idasm said...

wah... akak seorang yg kreatif... cantik hiasan bakul akak...

Dalila Hamid said...

cantik kak... ada minat dan tangan tu berseni buat apa pun dah tentu menjadi....

Shaiful Zaidi said...

salam mama..
sepi itu indah...sebab masa tu boleh dtg banyak idea yg kreatif utk hasilkan sesuatu yg indah...hehehe

L said...

amboi..batuk lain macam je last tuuh. yerkker.. hehe

jom baca kejap=0
http://lolz-l.blogspot.com/2011/12/tuntutan-ifc.html

Run Away said...

waa...cantik gubahan mama.../sepi tu indah..tapi bosam juga...hek..;d

Fabulous Me said...

Cantik n rajin nye ma. SEPI ITU INDAH, memang! Tapi xle lame2.. Hihihihihi..

SyuE said...

woahh. mamam ni mmg kreatif kan? sepi bukan penghalang utk mama ber'kreatif. hehehe.

Pondok Usang said...

cantek laa mama..

nurbeena said...

sepi2 pon boom gubahan mama!

nazirah said...

wah santeknye mama betul la sepi tu indah sebab yg terhasil ada la yang indah huhu cantik taw mama .. suke tengok ;)

el said...

ape lg mama..bak lah mai sebakul dua..hehehe