My Lovely Friends..

Thursday, December 29, 2011

DR JISM al-jabbar..

ASSALAMUALAIKUM..
Hu2x..rindunya dengan blog lemau mama ni !!!..maaflah baru ari ni mama dapat update entry..mama `terdown` sangat2..biasalah cuaca yang tak menentu adalah salah satu faktor yang menyebabkan kesihatan mama terjejas..hu2x..sebenarnya selain memakan ubat2 dari PPUM mama juga mencuba supplement2 yang lain seperti jus manggis`xango`..mama akui mama seorang yang kuat semangat !!..mama tak pernah mengaku kalah kerana mama ada tugas yang belum selesai..hu2x..semua tempat & medical centre mama pergi dan keputusannya tetap sama..mama akan menghidapi penyakit ini sehingga akhir hayat !!..bersyukur sangat2 ada husband spt en.hb yg rela mengeluarkan wang untuk membeli ubat2 dan alat2 perawatan  untuk mama..hu2x..
3 hari yang lepas en.hb telah membelikan  mesin terapi- DR JISM dari AL-JABBAR ..orang yang ada penyakit kronik akan ada tindak balas bila kali pertama menggunakannya !!..ia bergantung kepada penyakit seseorang..dan itulah yang mama alami..hu2x..mama terus terdown & terbaring dikatil !!..mama masih berharap biarpun tidak sembuh tetapi sekurang2nya penyakit ini dapat dikurangkan sedikit..
Mesin terapi DR JISM ini tidak bolih digunakan olih :
1. pesakit jantung yg menggunakan bateri
2. wanita mengandung
3. pesakit kanser 
4. mereka yang menjalani pembedahan plastik




inilah DR JISM dari AL-JABBAR..


15 comments:

ieja amieja said...

salam mama..
sian nyer mama...
insyaallah dgn usaha mama penyakit mama akan berkurangan..dgn adanyer alat yg mama baru beli ni lg mama kena lbh yakin..bersyukur mama dpt hubby yg penyanyang..ALLAH membantu setiap hambaNya yg berusaha..t.care mama..

zan said...

Salam,ziarah mama.
Semoga mama cepat sembuh dan tabah menghadapi cabaran N dugaan dr yg maha esa.

za said...

Assalamualaikum Mama... rindu sangat ngan mama... Semuga penyakit mama akan berkurang dan sembuh dengan penggunaan mesin Dr jism tu..Amin..

Mak lagenda said...

Moga mama akan kembali sihat..wlupun tidak sepenuhnya, but harap2 mama akankuat sedikit..jaga makan ye mama..

Dalila Hamid said...

sedih baca.... semoga mama kuat melawan pyakit... tabahkan hati ye kuat smgt.... jgn lupa makan ubat... bertuah mama dpt suami sentiasa di sisi menemani...

teratai said...

semoga tabah menghadapi dugaan dariNYA...semoga cepat sembuh. Beruntungnya mama ada hubby yg sanggup memikul sama2 bebanan yang dihadapi!

So Shy Lady said...

risau pulak...sakit apa tu? sabar ye, mama. kita usaha n ikhtiar sbyk2nya n slbihnya tawakkal pd Allah. ssl doakn mama cpat smbuh, amin

wahida said...

mesti mahal kan mama mesin tu..tak pe la mama, janji mama kurang rasa sakit mama tu ...

sayang mama!!

Fabulous Me said...

Mcm2 dah skrg ni. Hope mama lebih kuat..

Melati Qistyna's Mummy said...

Abby tau mama kuat..... Abby selalu doakan mama..... Jaga diet ye Ma.... Toksah pk byk sgt... Nanti stress....


Errr, mama ni opis mate papa ek dulu? Hehehehe

Daddylicious said...

jika bagus apa salahnya mencuba...:)

Sharifah Nadzarah said...

SELAMAT TAHUN BARU MAMA

el said...

emajing tul mesin tu mama..smpi mama jd gitu..sian mama...
tulah eh hope leh kurang kan sakit mama tu kalo dh guna mesin tu...

Farah Adila said...

moga mama cpt sembuh...
tak salah klu mencuba,insya-allah penyakit mama akan sembuh..
love u mama..muah3x!!!!

nazirah said...

owh cube alat ni pulak ek..
bagus gak . insyaAllah mama cube ek
kte mencube yg terbek mudah2an ada
manfaatnye insyaAllah mama.. takecare ;)