My Lovely Friends..

Thursday, December 8, 2011

** I`M SO BZ`.. ;)

ASSALAMUALAIKUM...



LATELY I`M SO BZ...


BELIEVE IT OR NOT?... `IT`S MY JOB`...hikk2x..








**  P/S : MAMA TETAP AKAN BW & TERJAH ENTRY U ALL SEMUA...muahhh2x.. !!!...
semaknya rumah, dah macam kedai bunga nilai 3 pulak..ha3x..

27 comments:

Shaiful Zaidi said...

cantikkknyaaaa...

nurbeena said...

hooo...chantek...mama tlg hias tuk umah saya yer

el said...

kompom dh mcm kedai bunga hahahah
ni order ke tuk kenduri kawin cik N nti mama
eh bila kenduri kawin tu eh

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe, xpe Ma, demi anak tercinta, satu2nya plak tu... :)

Mak Lagenda said...

Mcm kedai bunga pun cantik apa maa...umah LM ajelah yg x cantik sbb langsung tak ada bunga! Muahahaha..

nazirah said...

fuYoo cantik nye gubahan mama ni .. waaahh cun2 betul la.. ni yg nak datang uma mama ni nak belajar buat cenggini hee ;)

Masni Syafie said...

cantiknyer bunga...hehe..sejuk mata memandang

kat umah xbyk bga, anak2 tgh membesar...

Qhaifa Nur said...

kompom banyak tempahan...
jangan pening tengok bunga2 udah..

So Shy Lady said...

fuyyo cantik tertarik! rs nk g terjah nilai3 jugak! tp klau tde skill mnggubah t.guna

Outbound Malang said...

halo mama, salam kenal..
kunjungan perdana dsni..
salam persahabatan, visit me back ya. thanks :)

ainnoraini said...

kalau tangan tu dah berseni cucuk mcm mane pun tetap cantik..kalau saya entah ape jadinya...

dhiera said...

mama dah macam buat bisnes bunga pengantin dah.

pengantin yang saya pergi dekat pulau indah tu, kawan sekelas saya masa dekat star. sedara mama ke hidayah tu?

Fabulous Me said...

CANTIK!!!!!!!!!!!!!

Juliet_iRa~" said...

cantiknnya mama!

blh buat gubahan dulang hantaran ni..heee

konde said...

simple dan cantik...

Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

Acik Erna said...

mama..cantiknya..pandainya mama buat semuanya tu..cantik..

! BUJANG SENANG ! said...

terbaek punya...

jenguk2 bujang senang gak

farah adila said...

pandainya mama mengubah bunga...
cantikkkkkkkk...
rindunya farah ngn mama...
sorry farah terlambat p blog mama..farah ada problem sikit...
stress farah dibuatnya...
mama jaga kesihatan yek mama...bila farah free,farah akan ttp p jenguk blog mama....
LOVE U MAMA

za said...

Wou... cantiknya mama gubah bunga... boleh keje part time kat butik saya ye...

Belalang Hijau said...

cantik la mama...pandai mama gubah :)

kakyon said...

mama..
ada majlis kawen ke? berseni tangan mama..semuanya cantik2 belaka..harap mama sihat selalu..

Yan said...

biz bunga ke?

cLovErX said...

haaa.....diam2 buat gubahan yee....
cantikla mama...kalau mcmni saya nak la gubahan mama untuk hantaran saya..lalala..hehehe..
alahai..saya tgh cuti mama pulak busy..hehe
keep it up mama! mama the best!!

Rain said...

mama sangat kreatif! rumah dalam taman hihi

dah penat berkemas, rehat ya mama. jangan paksa diri, habuk2 tu jaga, nanti alahan habuk ke apa ke kan..

teratai said...

memang ada bakat yg dianugerahkan Allah,jgn sia-siakan!

Ujie said...

wahx3, cantikk!!! bole biz la kalu cam nie.. :)

ummiarissa said...

rajinnya...memang cantik dipandang mata