My Lovely Friends..

Sunday, December 25, 2011

** HUJUNG MINGGU YANG lemau..

Assalamualaikum dan salam hujung minggu buat semua..

Petang2 begini baru sempat nak update entry kat blog mama yang lemau ni..hu2x..dari subuh2 sapi`e semlm mama dah terkejar2 ke N9..spt biasa ada sedikit tugas..sampai kat sana rasa nak demam & menggigigil kesejukan pastu mama batuk & selsema pulak !!....jln ke teluk kemanng pulak `jammed` teruk semlm, maklum saja cuti krismas..ramainya yang bercuti disana !!! balik dari N9 mama terus `lemau` & terus `zzzz` lepas makan ubat..hu2x....maaf mama tak sempat terjah entry u all ya !!..rindu nak BW & terjah entry u all semua..hikk2x..
Hari ni dlm keadaan lemau batuk & selsema mama terjah pulak ke3 jemputan pengantin, semuanya staff kat office mama & en.papa, en.papa malu nak pergi sorang katanya !!!..hu2x..

hanya ini yang mama sempat snap !!!. hu2x..rumah pengantin yang ke3- disec.28 Shah Alam..


***`SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT AFIQAH & IRSHAD`***..semuga berkekalan hingga akhir hayat..amin..

15 comments:

luahfikiran said...

SALAM,
RIHAT LAH MAMA. LF PUN BARU BERSIARAN.

SyuE said...

woahh. mcm grand je wedding ni mama? ;) btw, hv a full rest ya mama. mak syu pun demam teruk ni akibat mkn durian byk sgt. haha..

kakyon said...

salam mama..
skrang musim org kenduri kawenkan mama.akk pun dpt 4 jemputan.
mama rehat secukupnya ye..

teratai said...

cuti sekolah = kenduri-kendara

kesianlah pulak mama x sihat, sebab letih kot. Saya nak beri cadangan sikit, mama boleh ambil suplement vitamin ACE Blackmores. Dulupun saya asyik je batuk n selsema, kakak saya cadangkan ambilkan suplement tu, alhamdulillah sekarang dah makin jarang dpt selsema n batuk.

Dalila Hamid said...

x merasa lagi nasi kenduri... moga cepat sembuh...

Acik Erna said...

assalam mama..acik pun dah pandi lemau sekarang ni..letih je rasanya..

ashrafi said...

Semoga berkekalan dan bercinta sampai ke syurga.

Amin, amin...

KizZ said...

Eh ini bukan rumah hanis zalikha yang kakak dia kawan ke?Macam sama je tengok,kelmarin kiz g kenduri kawen kakak dia..

P/S : Kalau rajin-rajin sudi-sudi lah join segmen "Bloglist Xchange" and "Review Ur Blog" dari Kiz kayh

Belalang Hijau said...

belalang smlm ke zoo taiping...orang ramai giler... hehehe

Mak Lagenda said...

slm mama..LM pun cuti jugak. hihihi..masih x abis lg examnya

windu mama jugak!!

Papa Mifz said...

Semoga cepat sembuh

Juliet_iRa~" said...

heee..ira pon xda mood sgt nak blogging cuti2 ni mama..:)

wahh mama g knduri kahwin yea..

mama semoga cpt sembuh..heee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

walau cuma dua gambar..nampak khemah tue cantik sangat.. putih bersih sesuai utk tema kahwin

dhiera said...

saya rasa hiasan pada khemah tu cantik la mama~

nazirah said...

ramai org kawen musim cuti sekolah ni kan mama.. banyak la makan free hehe.. cantik la hiasan khemah tu mama ;)