My Lovely Friends..

Saturday, December 31, 2011

** NO FEELING.. :(

Assalamualaikum dan salam hujung minggu semua..
sekejap je rasanya tahun 2011 berlalu..esuk 2012 akan datang..mama seperti selalu on-off je  kejap ok kejap down..minggu2 ini mama terdown sangat..sori semua kadang2 mama lambat lawat u all...`luv both of u` !!!  buat yang sudi follow mama, dropkan komen atau silent readers...`SELAMAT TAHUN BARU 2012`..semuga Allah merahmati & memberikan kebahagian buat u all semua..
berada dirumah sangat membosankan..hu2x..telan ubat dan `zzzz` dan jadi rutin harian mama..kelmarin dalam lemau2 tu mama buka FB dan tenguk seseorang update filem hebat yang dapat collect berjuta2 tu !!..apalagi filem `OMBAK RINDU` lah..sebelum tu mama baca novelnya yang dibeli olih `cik n`..novel yang diterbitkan semula ini gambar kulitnya dihiasi olih pelakon2 filem ombak rindu sendiri...
sedap novel ombak rindu ni..hu2x..tapi maaflah bila tenguk movie ombak rindu yang diaorang uploadkan tu..mama ...`NO FEELING` !!!...hukkk2x..semua orang kata tersob2x..bila menonton movie tu !!!..mama tanya kat en.hb apasal mama yang jiwang ni tak rasa nak nangis pun bila tengok video ni?..jawapan en.hb mungkin sebab mama tak sihat..sebab tu feel tak mari !!..ha2x..agaknya lah !!!..atau airmata mama sudah kering?..hu2x..


** apapun novel `ombak rindu sangat sedap..**cik n jangan lupa belikan mama novel lagi ek !!..hikk2x..
tadi mama buka you tube..movie tu dah diremovedkan..hu2x..

21 comments:

pena rozie said...

Selamat Tahun Baru 2012....

Ros said...

Salam mama,

Selamat tahun baru mama,harap tahun yang nak mai ni lebih baik dari tahun yang lepas ya mama.....

luahfikiran said...

SALAM,
Singgah dan Ucapan selamat tahun baru 2012M dan 1433H drpd LF dan isteri. Mendoakan moga kita semua sentiasa di atas landasanNYA.

Dalila Hamid said...

selamat tahun baru kak.... semoga akak bertambah kuat dan sihat ye....

♥Putri ilyanie♥ said...

Putri tak tgk lgi pun mama.. huhuu.. putri bru blk rmh.. bru dpt buka blog..

Acik Erna said...

assalam mama aini.acik dah lama baca novel tu..tapi tak tau kenapa..acik tak teringin lansung nak tengok filemnya.
selamat tahun baru jugak buata mama aini..semoga sentiasa sihat dan ceria.

Rain said...

bukan air mata mama sudah kering, versi filemnya yang tidak sperti harapan kebanyakan mereka yang berharap filem sama macam novel.

hakikatnya bila diubah versi, pasti ada kelainan, yang pertama (novel) juga yang terbaik!

Farah Adila said...

hehe mama no feeling yek...
mybe mama tk sht tu la tkde feeling:)

Melati Qistyna's Mummy said...

Kami pon dh layan Ma.... Hb donlod je...hehehehe

teratai said...

tak tengokpun,tapi anak (angah) ada tengok,dia kata best...pun dia ada baca novel ni...angah ni gila baca novel. Kat rumah,almari penuh novel je!

ZairieHusin.com said...

wah..! dari filem ke novel.. hehe.. mmg best ombak rindu nie.. ayat2 jiwang byk.. hehe

fajar Kurniawan JE said...

assalamu'alaikum mama. fajar bersilaturahmi :)
moga bertambah keberkahan & kebahagiaan buat mama & keluarga amien.. :D

Mak lagenda said...

selamat tahun baru ma..!!

Shaiful Zaidi said...

Salam mama...happy new year. Moga sihat dan ceria.

kucha lana said...

layan jugak movie nie...sbb si dia ajak...first time tgok filem melayu kat panggung...ha3

Farah Adila said...

mama,fara tgk semalam pun tkde feeling...nanti farah nk tgk smula,nk cuba hayati semula...
happy new year mama:)

KhaiRin said...

menjiwang ye mama?
slmt thn br buat mama sekeluarga!

Amyna said...

Harap mama cepat2 sembuh dan sentiasa dalam rahmat ilahi..InsyaAllah.

Myna pun dah tengok filem nih mak, download hari tu... siap nangis2.. terbawa dengan cerita tentang dhia kot.. Terasa LAwak pula bila ingat balik..hehe!

Akhir kata.. selamat tahun baru mama... Love u always... smile =D

Daddylicious said...

mungkin jiwa mama ni bercuti kot...tu pasal tak feeling...hehe

nazirah said...

wah cik n belikan novel untuk mama ek.. hehe.. alala takde feeling ek tkpe2.. tak sume org
bole kuar kan air mata dgn mudah kan mama..
tp ape pun cite ni mmg best kan ;)

Malinda said...

assalam mama..sy pon baru beli novel ni tp yg pelik tu novel yg sy beli tu dijual kat kedai kasut...pelik gak sy namun sy beli gak...hehehehe