My Lovely Friends..

Thursday, December 15, 2011

** MY GIRL..

ASSALAMUALAIKUM

bila ada banyak pilihan dan juga terlebih masa lapang !!!... ha2x..

MY GIRL OST `sang eo reul sarang han in eo`..


mama suka gila  menonton drama `my girl` yang pernah disiarkan olih 8TV ini..pelakon wanita yg cantik...`Lee Da Hae` & pelakon lelaki yg handsome `Lee Dong Wook` !!
abby melatiqistyna.blogspot.com.. pun suka menonton drama korea juga !!!..ha2x..


**  sampai termimpi2 terbang ke korea !!!..hikk2x.. PEACE !!




~~~MSOS CODE FOR ONLINE TXN AT AIRASIA FOR MYR... IS...
CODE WILL EXPIRE IN 3 MINS..
09/12/2011..~~~
** hasilnya bila tak jemu2menerjah ke `online tiket`airasia !!!.. (october 2012)..hu2x..**


## harap maklum : pagi ni tuan rumah keluar kawasan..

18 comments:

Kakzakie said...

Semakin ramai yg menggilai drama korea sekarang nie... tak faham bahasa mereka tapi faham jalan cerita:)

KhaiRin said...

mama x g jumpa lee dong-wook ke aritu ms dia mai KL?

dhiera said...

saya pun suka tengok cerita my girl ni. feeling habes tgk cerita ni. best! malam tadi cerita apa ea dekat tv9 yang guna lagu OST my girl ni. tertipu habis la~

el said...

kalo el x folow dr mula malaih nk tgk hehehe...

amboi mama kali ni terbang ke mana plak

el dah add mama dlm FB

Mak lagenda said...

Ma..dulu, masa tgh gila hebat org mabukkan citer2 korea nih, LM langsung x heran. Tup tup..now gila plak tgk citer korea tajuk stepsister cinderella tv2 pkl 5.

Heran bin ajaib sbb:
1- x suka tgk tv 2. setahun ada la 2x je kot tukar ke tv2 nih..
2- x psl terlekat tgk citer stepsister cinderalla nih bila tertgk siri pertama dia.

adessssss..

Amie said...

adusssss... kalau dah mula nonton kisah2 gini memang kena berdisiplin supaya tak ketinggalan, dah lama tak tengok drama korea.

Fabulous Me said...

Hahaha mama ni comel la. Ain tak layan la ma cito2 ni. Xsempat nk lyn..

Mama luar kawasan jenjalan lagik le tuh

syiela said...

mama.. nak tengok tv pun tak sempat skrg ni.. asyik belek bb ja.. bukak.. balut.. bukak .. balut dah dua bulan berlalu :)

Juliet_iRa~" said...

heeee...suka juga my girl tu!

waah mama nk holiday kat mn tu?heee

Melati Qistyna's Mummy said...

Muahahaha..... Abby ni sgala jenis cite Korea yg best abby layan, skang dok nengok glory Jane kt 391 tiap malam rabu ngan khamis 9.05 mlm....keh3x....

Rain said...

mama tak cakap mama layan my gurl! argghhhhhhhhhh..

feveret tu. pas keje, rain wajib rilakskan mind dgr lagu ni haha.. lyn mood frust ngenge..

farah adila said...

farah pun suka sangat song ni..
ceritanya best sangat

Belalang Hijau said...

dah mmg skrg ni org demam koreakan...termasuk la adik rain kat atas tu...huhuhu

So Shy Lady said...

wah smpat tu mlayan love story he..he..jg2 cite korea mmng buat kita addict. dh brp episod ni? klau ada ms bleh mtengok gak ;D

nazirah said...

hambOi mama.. layan kOrea gak ek hehe
cci pun suke tengok cite tu comel kan
pompuannye hehehe lagi2 time die curik
buah limau tu hahaha

wahida said...

saya teringin nak gi korea mama...
bilalah agaknya...
teringin nak pergi tempat berlakon winter sonata tu...

Dalila Hamid said...

dela paling suka jalan cerita drama korea KIM Sam Soon.. bestnya... bertuah betul budak gemuk tu... best

kakyon said...

sejak tergila drama korea..takde hati dah temgok drama tempatan..:P