My Lovely Friends..

Thursday, December 22, 2011

** NAK JUAL TAK? @ tiara..

Assalamualaikum semua..
malam2 ni baru mama terjenguk !!.rindu tak kat mama?..perasan pulak kan ada orang yang `terindu` kat mama ni !!!...takde maknanya !!!..ha3x..

ari ni ke PPUM lagi..hu2x..sebenarnya mama `dah rasa penat`segala2nya !!..dalam perjalanan balik mama cakap kat en.hb `kita jual rumah tiara nak`?..tak sayang ke?..dia tanya mama balik !!..huk2x..mama kata mama penat ulang alik kesana..kalau nak difikirkan sayang..memang sayang !!!..tapi keadaan kesihatan mama yang on-off buat mama celaru ..ha2x..jiwa kacau !!!..abaikan je kata2 merapu mama ni..sebenarnya ada guest yg stay kat tiara ari tu tanya. `nak jual tak rumah ni`?... ( rumah ni dah hampir habis bayarannya dgn bank)..hu2x..








wajah terkini tiara selepas diubahsuai..

*****************************

psssttt : `seksi tak i ni`?..hikk2x..


AMPUN !!..AMPUN !!...GAMBAR CURI INI `DISNAP` OLIH SEORANG `BUDAK` NAKAL DI TEPI PANTAI TELOK KEMANG ARITU !!! ha3x..siapalah budak nakal yang curi2 snap pic.ni ek?.. 

** GAMBAR NI TAKDE KENA MENGENA PUN !!!..hu2x..

26 comments:

Mak Lagenda said...

hi mama!Hehehe..saye! saye! sy LM yg rindukan mama!! tu psl tgh2 mlm tgh study ni pun dtg jengah mama..

x kan nak jual ma..? syangnya!! Apa kata mama upahkan je org2 yg ada tinggal kat PD tu utk uruskan blk mama tuh.

Kunci bg dia pegang, duit pmbayaran msk dlm acc mama terlebih dahulu. Pembbyran upah pd org tu, terpulang la pada mama..

stellaizz said...

mama stella ghindu mama.......

alahhh syg nyerrrrr.....jgn jualll lahhhh t bg pink plak jaga...sapa lg nak jaga klu bukan dia kan.....syg lah mama dah nak abis bayorrrr.....

stella nak g merasa dok tbr nie....

Fabulous Me said...

Assalam Ma,

Ooooo padan la mama sll ke tiara. Swonoknye ade beli rmh kt sane. Btw ma rugi sgt la ma nak jual.Aik tp knape mama perlu berulang? Ain tak fhm.. Huhuhuhu. Bkn mama ddk kl ke?
Mama kat situ bkn bole buat business ke tiara tuh? lagi2 tiara tu mmg meletop sll. nape tak sewa kan ma? masyukkkk

..::..aRe-Na..::.. said...

salam...hik3..tgk ramaikn rindukan mama..
hehehe..a'a la mama sayang la klu jual umh tu
mama..cantik lak tuh..harta dh tu mama...
klu kasi sewa..pun ok tuh....perghh dh nak abeh
bayar da..waaaa....caya lah mama...

Belalang Hijau said...

blog belalang sunyi tanpa komen2 dari mama :)

dah nak abis bayar, rasanya simpan jela mama. boleh gak jd warisan anak cucu... huhuhu

ashamami said...

jgn jual

Melati Qistyna's Mummy said...

Sayang la Ma, apa kata en papa je yg berurusan ngan org yg nk sewa....aci tak?
Muahahaha.....


Maaaa..... Napa masa abby p ritu xdok kain fefel tuh...huwaaaa.....

Kakzakie said...

Kalau kakak lihat lokasi betul memang sayanglah. Pada kakak jangan jual, kalau nak tambah tempat lain lebih elok...

Adik tunjuk ketiak ye... hihi... seksi sungguh

JMR said...

budak nakal?? rasanya silap taip nih, nak taip 'budak ensem' kan? kan? kan? kan?

kihkihkih

el said...

jgn lah jual syg lor...investment tu mama...

ermm bilik tu kan mama..kalo 2famili leh muat x

Shaiful said...

salam mama...cantik umah Tiara mama. Berapa sewanya?

So Shy Lady said...

elok sgt apart tu. klau SSL pun bknan hehe... SSl pun tgh duk pikir gak nk jual rmh coz ada bli 2 rmh lain tp syg lh pulak... better buat warisan utk ank2 kan

Dalila Hamid said...

x yah la jual... buat sewa pun ok... investment tu...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kalau berbaloi sewa, sewalah tapi kalau tak beraba lebat income sewa juallah..

za said...

mama jangan jual.. sayang...betul kata meraka, jadikan warisan..

KhaiRin said...

mama, kalu jual brape ongkos nyer?

syiela said...

Syglah ma.. better sewa... tapi tengok keadaan la.. apapun bawa berbincang dgn en.hb ye

Rain said...

muaaaah buat mama. tanda qhindu..

rumah tu mungkin harta buat anak2 future nanti.

keputusannya.. berbincang dgn fammili dula ya mama. pasti ad akeputusan terbaik!

always takecare. kesihatan tu penting. :)

wahida said...

mama...rindu mama...

mama, kalau nak jual pun, jual kat saya tau...

Juliet_iRa~" said...

hee..wahh mama ada apartment kat sn ke??waahh..heee

syg la mama kalo jual..:)

mama tak sihat yea?semoga mama sihat2 selalu..jgn lupa mkn ubat..:)

Amie said...

ting tong ting tong... Kak Amie datang sini bawa semangkuk Mee Sup Seafood, letak kat mana ni Mama Aini...

cantik juga ruang dalamannya tu...

dhiera said...

mama, apartment tu cantik sgt~

teratai said...

sayanglah kalu nak jual.Nak beli sekarang apartment spt itu, siap ada kolam renang lagi...pasti mahal! Apa2pun bbincang dulu dgn keluarga...baru buat keputusan!

Papa Mifz said...

Elok jgn dijual

Farah Adila said...

don sales mama,sayangnya tu...
tapi klu itu yg terbaik buat mama...farah akan tetap sokong...
all the best!!!

Pondok Usang said...

rindu mama jugak! syg juge nak jual itu rumah mama...