My Lovely Friends..

Friday, December 2, 2011

** SURATAN ATAU kebetulan..

SALAM JUMAAT SEMUA..
Apa khabar hari ni?..jika semalam ada yg mood kelaut, mama harap hari ni dah ok !!..teruskan kehidupan yg penuh berliku ini...ok tak?..hikk2x..

 ADAKAH INI SURATAN ATAU KEBETULAN?.. ;) MEH LAYAN JE !!..



*** BUAT ADIK MAMA`LIZ`...AMPUN  !!!..AMPUN !!!..jahat tau butik baju tu,dahlah tu mahal pulak harga baju yg dijualnya !!!..hu2x..

mama harap hari ni dia sibuk dan tak sempat baca entry mama ni !! ;) maklumlah dia selalu selalu baca entry mama & kononnya..antara `silent readers` mama.. bole gitu?...ha2x..siapalah lagi nak tolong support selain adik beradik & kawan2 tersayang...luv u all..muahh...muahhh...

17 comments:

Mak Lagenda said...

Ahahaha...mesti sedey kan mama..beli baju mahal2 gitu, last2 sama dgn corak langsir! Hehehe..

P/s: Untung la mama..adik beradik ada jd silent reader. Mama tau x..dlm keluarga LM kan, TIADA siapa pun yg tahu LM ada blog! Terrer x? terrer x? hehehe...

ashamami said...

Ok Mama...today hari Jumaat yang barakah...so jgn sedey2 dan kita adalah wanita yang tabah, kuat semangat dan hebat dgn diri kita sendiri.

Anonymous said...

Salam Puan,
Saya berhajat nak bawa keluarga bercuti di TBR . Resort Puan di TBR tuh ada kosong ke antara 19-23 Dec. Berapa harga untuk 2d1n? 3d2n? dan macamana dgan wrist band water park?
tq

Qhaifa Nur said...

jumaat hari yang ceria buat saya...

eh, eh samalah, kebetulan je....

el said...

mayb katanya tema kaler sm kot..so satu umah sm..heheh tp cutelah heheheh

nurbeena said...

sama...tak sengaja pun kan...

tp sal pn aad pengalaman camtu ms budak2 dulu...sama ngan kain langsir umah orang

kakyon said...

apakhabar mama?lama kakyon x bertandang kesini.skrang mcm dah takde waktu nak berblog..huhuh
skrng blog akk semua family baca.dah tak besh..nk buat luahan hati pun dah x bleh..tak mcm dulu.."blog aku..suka aku apa nk tulis!!heheh..
butik tu tak salah kut..dia memang buat baju guna kain yg sesuai..tuan rumah pulak kenan corak yg sesuai di buat langsir.akk sendiri suka buat camtu..kain untuk buat baju akk buat langsir..heheh

Sharifah Nadzarah said...

sy tercari2 apa maksud n3 mama..pic 1st ok...pic 2nd sampai 2 kali tgok baru perasan hihihi...teruk betul sy ni.

Ros said...

Salam mama,

jangan risau lah mama...Tak sama pun...

Fabulous Me said...

HAHHAHHAHAHAHAHAAAAHAHA sian yg bju lngsir tuh.. sbaik kanak2.. klu dewasa aduh

Run Away said...

la......mcm mana boleh kebetulan sampai mcm ni...;d

Anonymous said...

mama.hati2,nanti ada org yg senget..org tu sensitive sikit...ha3...

Acik Erna said...

assalam mama.sabo je la adik mama tu..he he

idasm said...

kebetulan yg comel!!!

Melati Qistyna's Mummy said...

Ahahaha.... Bleh terkebetulan gitu ye Ma.... :)

NURUL ASHIKIN said...

alhamdulillah.. dah banyak kali saya lihat kelibat mama aini pada komen saya..terima kasih banyak2

nazirah said...

hahaha macam2 la ek .. adehh takpe2.. ok je tu huhu ;)