My Lovely Friends..

Thursday, October 20, 2011

** APA YANG DI LAKUKAN?...

ASSALAMUALAIKUM  SEMUA...

HARI INI DAH KHAMIS..CEPATNYA MASA BEREDAR TANPA KITA SEDARI...
APA YANG SEDANG U ALL LAKUKAN SEKARANG NI?...ha3x...
                             


                                                              **

                                                              **

                                                              **




 SEDANG MEMIKIRKAN MASALAH EKONOMI NEGARA?...


 ATAU SEDANG SIBUK BER `FB` ?...hikk2x..


ATAU SEDANG SIBUK BERBLOGGING?...ha3x....


## walau apa yang kita lakukan semuga ia dapat mengembirakan hati kita...dan jangan diselubungi olih misteri...hikk2x..



** gambar  kartun dicilok dr en.google..**

17 comments:

ainnoraini said...

mengadap computer buat kerja kt opis ni skrg x sibuk sgtkann...sambil tu jengok2 rumah kawan2...
belum bekfas lagi...nak buat nestun 3in1 jap lagi...

Melati Qistyna's Mummy said...

Tgh baca blog mama smbl senyum sorg2....hehehe

el said...

samalah ngan melati...tgh bc blog mama smbil sengeh kamben hehehe

Belalang Hijau said...

belalang sedang gigih membalas jejak kawan2 blogger setelah tergendala 2-3 hari ni dek kerana blog yg meragam...hehehe

lagenda said...

hahahaha...simple and ringan aje pengisian n3 mama arini. Yup..apa pun yg dilakukan, hrp ia menggembirakan diri sendiri

ieja amieja said...

tgh baca blog mama la ni..kene betul ngan gambar yg last tuh..hehhe

stellaizz said...

tgh bace blog mama..muachhhh

Fabulous Me said...

Hihihihihihi yg ke3 tu..

wahida said...

saya tgh blogwalking ni mama...buat terjahan balas...

mama tgh buat apa tu??

KhaiRin said...

tgh termenung..menyelesaikan masalah yg x tau bla akn berakhir

Acik said...

dulu dan skang sudah jauh berbeza ... :)

MissViVio said...

hahaha...of kos facebooking, blogging n pk mslh ekonomi yg dihadapi sbg seorg student. huuu~ :D

farah adila said...

tgh bw blog mama sambil ketawa...hikhikhikhik.....:)
gud nite mama...

WuMing said...

Skali "Jangan diselubungi MISTERI" Daaaaa

nazirah said...

hehe no 2 dan 3 je cci buat mama.. hehe
mama dah sht? jge diri jge kshtn taw ;)
love u mama ;))

Run Away said...

pic no2 dan 3..mcm sy jew...;d

kakyon said...

tengah sibuk buat persiapan ank nk kawin. bio apa org nk kata..janji akk hepi melakukannya..
mama datang nanti ye..akk jemput..