My Lovely Friends..

Wednesday, October 26, 2011

** MELAYAN TEKAK ku dikartika sari..

Assalamualaikum semua..

Jom layan tekak dikartika sari..


EHEM2X...SEDAPNYA !!!...

hu2x...tak tahu nak pilih..rasa nak borong semuanya !!!...


KARTIKA SARI
JL H AKBAR NO : 4 KEBON KAWANG 
BANDUNG
TEL :4231355 - 4200441
FAX : 4239678

bukan kat Malaysia je ada biskut butang..kat  sini pun ada penggemarnya !!!..hikkk2x...



20 comments:

kakchik@ella said...

tiap kali ke bandung ella mesti singgah, ma.

Rain said...

rain majuk..


mama g tgl rain sorang kat rumah.
isk pai ati..

ada ole2 kat rain x mama hehe

SCLover said...

mama... dah lama tak tinggalkan jejak di sini...apapun sya selalu singgah lawat mama... doa sya moga mama sihat... dan diberi kesabaran oleh-Nya..

byknya "menu" di situ... juling mata menengok!!

dhiera said...

baru nak tanya, kartika sari ni kat mana. kalau dekat boleh pergi, sekali tu kat bandung la~

♥Putri ilyanie♥ said...

jauh sgt le tmptnye

Melati Qistyna's Mummy said...

Mama supin tuk depabali ke Ma? Hehehehe

Owh, tu namanya sekut butang ek? Xtau pon, kitaorg panggil sekut kaler2.... Si gurl suka, mkn yg atas je, huhuhu

21inchs said...

enak itu pisang bolennya.

MaMa AiNi said...

** kakchik@ella..KC.. sedapkan !!..

MaMa AiNi said...

** Rain..he2x..bulan lepas mama kesanalah rain..hu2x..nanti kalau kesana lagi..mama beli ole2 buat rain ek..takmo majuk2 tau !!..ha2x..

MaMa AiNi said...

** SCLover..jami mama tau jami sibuk..hu2x..thanks ya !!..ya byk kek dia yg sedap2..

MaMa AiNi said...

** dhiera..ari tu mama kesana..sedap keknya..he2x..

MaMa AiNi said...

** putri..nanti honeymoon kesana ya !!..hikk2x..

MaMa AiNi said...

** melati qistyna..abby shoppinn ke apa..terperuk je kat rumah ni..ha2x..abby dah lama biskut ni ujudkan..ha2x..diorg panggil biskut butang masa mama kecik2 dulu..kenapa kanak2 suka makan yg atas dier je kan abby?..he2x..

MaMa AiNi said...

** 21inchs..thanks ya singgah disini..semuanya enak enak !!..

el said...

amboi2..smpi x tahu pilih yg mn..ada x belikan tuk el?hahahaha

MaMa AiNi said...

el..ha2x..mama beli & makan kat hotel je..kata en.hb ku..nanti buat beratkan bag je kalau bawa balik..ha2x..jadi terus mama melantaknya ngan cik gegurl ku tu..

Run Away said...

wah..banyak nyer...nak sume ar.....;d

MaMa AiNi said...

** Run Away..banyak sgt kek yg sedap2..hu2x..

nazirah said...

wah ni mst kat bandung kan weeeee best2 ;)

MaMa AiNi said...

** nazirah..he2x..mama tunggu entry dier pulak tahun depan tentang bandung..ha2x..siapakah?...