My Lovely Friends..

Friday, October 7, 2011

** PPUM ..& scan

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM JUMAAT SEMUA...semuga pagi ini kita dirahmati olih Allah hendaknya... seperti biasa setiap bulan mama akan ke PPUM..ari ni mama akan buat SCAN...harap tak `up` lagi senarai penyakit mama..hu2x..
Dan seperti biasa balik dari PPUM nanti mama akan BW & terjah entry u all semua...hikk2x..

 *** OVERLAP SLE + OVERLAP CONNECTIVE TISSUE DISEASE + RHEUMATOID ATHIRITIS + SJOGREN`S SYDNDROME WITH LUNG DAMAGE....***



14 comments:

♥Putri ilyanie♥ said...

Mama nak g PPUM ye... semoga xbertmbh penyakit mama...

lagenda said...

Hrp2 begitulah mama. Tak nak bertambah dan klu bolh nk semakin kurang list penyakit tu kan ma

el said...

semoga dpt result yg baik ok...
mama..el akan turun kl jumaat dpn...mayb nak g ikea teringin nk mkn meatball kt situ..jom jpe..hehehehe

Melati Qistyna's Mummy said...

Harap semuanya Bertambah baik Ma..... Take care k.....

stellaizz said...

moga dpt result baik dah moga dijauhkan peyakit yg dtg........

wahida said...

bila kenal mama ni tak rasa pun mama mcm ada penyakit kan..sbb saya nampak mama sgt tabah dan always hepi jer...alhamdulillah, mama teruskan keceriaan mama tu yer..

harap2 takde penyakit lain pas ni...

nazirah said...

owh rutin biasa mama ek
cci doakan smg mama sht2 selalu amin
rindu mama..

mama, cci curik gmbr ni hehe
cci amek gmbr mama ek nak wat
entry pasal mama syg mama ;)

Belalang Hijau said...

ceria2 selalu mama...moga2 kesihatan mama akan bertambah baik...

kakchik@ella said...

Mama ada SLE ye? Sama mcm kwn KC. SLE dia serang urat saraf. Skrg dah duk rumah tapi Alhamdullilah .. dlm sakit2 pun brjaya jgak dia tunaikan Umrah byk kali. Kuasa Allah SWT, kan ma.

Mama jaga diri ye. Kuatkan semangat tau ma.

farah adila said...

moga mama cepat sembuh...
ceria n happy selalu..:)

KhaiRin said...

sakit itu ujian, sihat itu jg ujian..
semoga mama tabah menghadapi nyer...

MaMa AiNi said...

** putri..
** lagenda..
** El..
** melati qistyna
** stella
** wahida

Thanks semua..mama menghargainya...

MaMa AiNi said...

** Nazirah..cci..miss u too !!..thanks cci sudi wat entry utk mama..mama hargainya..luv u too !!


** Belalang..Thanks ya.. :)

MaMa AiNi said...

** kakchik@ella..hu2x..ya..mama pun berhenti kerja sbb penyakit ni..sepatutnya skrg ni mama masih berkerja..Thanks ya KC..

** Farah..Thanks farah..

** Khairin..Thanks ..mama akan menghadapinya dgn tabah..insyaallah..