My Lovely Friends..

Saturday, October 8, 2011

** MAJLIS & hujan rahmat...

ASSALAMUALAIKUM SEMUA..
Malam2 sabtu ni baru mama terhegeh2 nak update entry....hikk2x...semalam mama down sgt..balik dr PPUM mama terus terbaring n zzz je..hu2x..mungkin terkejut bila mama curi2 buka result tentang scan yg mama buat semalam..mama tak sabar nak tunggu doc.beritahu mama !!...tak salah kan mama buka surat utk doc.tu?.biarpun keputusannya membuat mama terkedu....tapi hidup harus diteruskan juga !!..mama tak pernah menyesali takdir yg Allah dah tentukan buat mama...hu2x..
Hari ni setelah keadaan bertambah ok mama hadir kemajlis perkahwinan `Zuhrimizrin n Zahary`..diaorang telah bernikah beberapa bulan lalu...ni hanya majlis persandingan diorang..di`Tmn Nirwana Ampang`..penat juga berpusing2 baru jumpa tmn ni..hu2x..tak sesat cuma ia jauh dari jalan raya..
Waktu mama sampai 12pm..tiba2 turun hujan yg lebat..kata org tua2 hujan membawa rahmat.harap ianya benar.. dan semuga pengantin berbahagia hingga akhir hayat...amin..


nampak tak air yg bertakung dihadapan pelamin yg dibina didalam khemah...


** Buat Zuhrimizrin & Zahary..semuga berbahgia hingga akhir hayat..amin..
mizrin ni sepupu adik ipar mama...sebab tu mama dgn `selambalan`snap pic.ni...hikkk2x..diaorg tak tahu pun mama ada blog...ha2x..**

30 comments:

♥Putri ilyanie♥ said...

oooo... mama.. tgk2 surat ye.. dah tau la nie.. smlm ckp xtau.. heee.. mama g kenduri kahwin.. Putri g rumah terbuka.. dua2 kat Ampang..

Shaiful Zaidi said...

salam mama..kuatkan semangat mama. moga mama semakin sihat..

selamat pengantin baru buat pasangan Z&Z.

Zul Fattah said...

slmat pengantin baru..
mama dah makan ubat ke blum?

Acik Erna said...

Mamaaini..acik doakan semoga aini sihat sentiasa..

ashamami said...

Mama: Semangat adalah ubat paling mujarap. Dan Selamat Pengantin Baru untuk pasangan Z&Z.

lagenda said...

Mama..apa keputusan doc tu yg buat mama terkedu tu mama?? Mama tak mo share dgn kita semua ke ma?

Kuatkan hati ya ma.

Belalang Hijau said...

teringin jugak nak tau apakah benda yg membuatkan mama terkedu time baca keputusan tu...

apa2 pun mcm mama cakap td, hidup mesti terus. Tabah hadapi segala dugaan :)

farah adila said...

mama mesti tabah mcm mana mama selalu bg kekuatan kat farah...walau apa yg berlaku,hidup mesti diteruskan...mama mesti kuat mengahadapinya,farah sentiasa ada di sisi mama bila mama perlukan farah..:)

MaMa AiNi said...

** Putri..hu2x..curi2 tgk je..takpe kan?..he2x..

MaMa AiNi said...

** En.Shaiful..mslm..Thanks en.sahiful..

MaMa AiNi said...

** Zul Fatah..thanks..mama dah makan ubat tu..hu2x..

MaMa AiNi said...

** Acik erna..thanks acik..

MaMa AiNi said...

** ashamami..ya asha..thanks asha..

MaMa AiNi said...

** lagenda..hu2x..hanya penyakit up lagi !!..thanks LM..

MaMa AiNi said...

** Belalang..hanya penyakit yg up lagi..hu2x..betul hidup kena diteruskan juga..Thanks belalang..

MaMa AiNi said...

** Farah..thanks farah !!..sob2x..farah pun mesti lbh kuat dr mama..

stellaizz said...

selamat pgantin baru pd pgantin.....fuhh ujan lahh plak ye...hope mama cepat sembuh...

MaMa AiNi said...

** stella..Thanks.. ya hujan lebat..

Melati Qistyna's Mummy said...

Selamat pengantin baru, Moga berkekalan hingga ke akhir hay at....

Ma, taman nirwana tu dh dekat dh ngan umah abby

MaMa AiNi said...

** abby..ya ke?..kalau tahu rmh abby kat situ blh singgah rumah abby kan.. :)

Run Away said...

musim kenduri skrg ni kan mama...semuga mama sihat selalu.;d

kakyon said...

semuga pasangan pengantin berbahagia hingga akhir hayat.
semuga mama juga bertambah sihat..Amin..

el said...

apa jua keputusannya harap mama tabah menghadapinya..el tau mama seorg yg kuat kan kan kan...tu lah teringat ms el kawin..nak ujan siap ada org kata g amek pakaian yg paling kita sayang letak kt atas bumbung...tp el x buat..ada ustaz tu bc doa skit ..alhamdulilah ujan x turun..hehehe..tp hujan diri sndiri je mlm tu...wekkkkkkkkk

nazirah said...

tu la skrg ni msim hjn kn mama huhu
ape2 pun tahniah untuk pengantin
smg bahgia ke anak cucu amin ;)

MaMa AiNi said...

Run Away..ya semua org buat majlis dlm bulan2 ni..he2x..musim hujan ..Thanks run away..

MaMa AiNi said...

** Kakyon..b/p thanks ..thanks juga doakan utk mama..

MaMa AiNi said...

** El..Thanks el..he2x..gelak mama baca ayat2 yg kat bawah tu..`hujan diri sendiri`..ha2x..

MaMa AiNi said...

** Nazirah..cci memang musim hujan skrg ni..cci jgn buat majlis dlm bulan2 ni ek..nanti hujan..he2x..

KhaiRin said...

org kita...hujan ke ribut ke...bab2 majlis tetap diteruskan...lbh2 majlis kawen cm ni...hujan tu kn rezeki + rahmat

MaMa AiNi said...

** KhaiRin..betul, majlis diteruskan juga..he2x..