My Lovely Friends..

Sunday, October 2, 2011

** OPEN HOUSE RAYA..lagi?..

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM AHAD SEMUA...
malam2 begini baru mama dapat update entry lemau ni.. kerana mama dilanda lemau & lembam terlampau .. ;)
selepas maghrib mama ke Putrajaya..jemputan `open house`adik mama !!..hu2x..raya dah abis tapi masih ada `open house` lagi ek!!..last week kan mama berholi2day..jadi open house adik mama dibuat this week .. ;)
sebenarnya mama selalu kesana..tapi bila nak kerumah diaorg ni mama selalu je tersesat !!..ha2x..nasib baik tak satu malam round putrajaya mencari rumah dia kat Presint 8E/...
8E jumpa..tapi rumah dia 8E/..tak jumpa2..hu2..jadi call je adik bila sesat kat jln mati di 8E tu...jalan2 di Putrajaya memang mengelirukan mama & en.hb tau !!.. :(



rendang, nasi impit, nasi lemak, laksa johor, kari ayam, roti jala..macam2 ada...


ni anak buah mama & sepupu2nya...





17 comments:

Belalang Hijau said...

oh, sedapanya...
masih ada open house rupanya...
hahaha

lagenda said...

layankan ajela mama..sedap2 plak makanan tu hah!

♥Putri ilyanie♥ said...

hahahaaa.. tula.. putrajaya memang belit2 cikit jalannya.. putri hari ni pergi kenduri kahwin je kat kuang.. sedara kahwin.. putri ni yg entah bila nak kahwin tah.. heeee...

Shaiful Zaidi said...

salam mama....raya sakan nampaknya tahun ni....

apek poyo said...

wahhh..sakan mama..takpo mama..janji buleh mkn ramai-ramai..br la meriah
huhuhu

Melati Qistyna's Mummy said...

Dh nak last raya ni lagi best layan open Hse....heheheh

stellaizz said...

mama...mee kari ke tu...sodap lakk aii tgk makanan tu.......

KhaiRin said...

sama la cm kt sini..dah habis raya pun ada open house..cuma larat ngan x je utk memnuhi nyer...

sedap nyer makanan...

p/s sy akn ke Big Bad Wolf tu nnt..jom p skali!

JMR said...

aunty shery takde tapowkan utk sy ke????

WuMing said...

Nasib baik tak sesat pi rumah Najib

wahida said...

saya dah berkali2 ke putrajaya pun masih sesat lagi...adoi la...

kakyon said...

laksa johor feveret akk..tapi mls nak msk..sbb akk sorang aje mkn.klau teringin mkn kat restoran Azira sek 11..

candybiru said...

wahh..mama bl lak nk wat open house utk candy..nak dtg nih..heeeeeee..

nazirah said...

sian mama . mst lmbt sbb tgu cci ari tu kan .. rasa bersalah lak .. huhu tapi mmg sdp la makanan tu sume mama.. hee kalau mama sesat lain kali kol cci.. cci pun dah pakar jalan2 kt ptjya tu hehe :)

el said...

sedapnyaaaaaaa...lapo2

Run Away said...

ada makanan lagi...wuwuuwuwuwu.....;d

farah adila said...

bestnya mama makan jekkkk...
jaga kesihatan yek mama.:)